Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leila
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Z newsow to podobno mozna juz za 35zl! otoz apteka KWIATY POLSKIE miala ostatrnio taka wlasnie cene. Sprobuj tam. Ja wczesniej kupowalam w aptece MAGICZNEJ, to sa duze sieciowe apteki i jakby nie bylo to zamowia w ciagu jednego dnia. Ale przede wszystkim maja takiej, prznajmniej w moich miastach.
allika napisał: |
Ja muszę wczesniej zrobic badania zlecone przez moją gin bo bez tego nie chce mi ich przepisac. Ale to akurat chyba jest na plus dla niej,ze ma takie wymagania. Zrobilam juz cytologie, musze jeszcze zrobic usg i krew. |
Bardzo madra gina, zazdroszcze, ja nie mialam tyle szczescia, o kazde badanie musze sie prosic. Zrob sobie tez proby watrobowe i sprawdzaj co Ci sie dzieje z watrobka w czasie uzywania krazka. Ja ostatnio zrobilam prawie po roku i prawie sie przewrocilam...bardzo poztywnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
allika
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 12:07 pm Temat postu: |
|
|
Ech... zerknełam na te apteki ale to wszystko nie moje rejony :/
Ja szukam w Warszawie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 5:32 pm Temat postu: |
|
|
allika, zadzwoń do apteki "ziko" i spytaj się, ile kosztuje tam jeśli mają. to bardzo tania apteka, sprzedaje po cenach hurtowych ;) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
allika
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Emilka dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
leila
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 3:25 pm Temat postu: |
|
|
W aptece MAGICZNA w Poznaniu przy rynku jezyckim,ale to apteka sieciowa, wiec cena powinna byc podobna w kazdej filii. Sprobuj jeszcze w KWIATACH POLSKICH, slyszalam ze tam tez jest taniej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
leila
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 3:28 pm Temat postu: |
|
|
O jeju, sorry, znowu zdublowalam posta!!!! Jak dotad nie ynalaylam nigdyie indyiej taniej. Podobno jest jakas apteka internetowa ye sa ya 35yl, ale nie szukalam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 9:56 pm Temat postu: |
|
|
mam zapisany i czekam na okres żeby wypróbować to cudo, dużo dobrego o nim słyszałam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 6:33 pm Temat postu: czy ten stosunek był już zabezpieczony?? |
|
|
Kochałam się z chłopakiem ok. 4 godziny od włożenia pierwszego krążka Nuva Ring (włożyłam w 1 dzień cyklu), kochaliśmy się bez zabezpieczenia stosunkiem przerywanym. W ulotce pisze że jeśli włoży się w 1 dzień cyklu zabezpieczenie jest od razu, ale mam wątpliwości czy na pewno tak jest? Czy ten stosunek był już bezpieczny? Dodam że dzień przed pojawieniem się krwawienia i włożeniem ringu miałam małe plamienie i właśnie nie wiem czy już to plamienie miałam potraktować jako 1 dzień cyklu(to było jasnoróżowe plamienie, nie krew taka typowo okresowa) czy dobrze zrobiłam wkładając go dopiero wtedy gdy zaczęłam krwawić??
Przyłączyłam do zbiorczego / nowicjuszka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 10:25 pm Temat postu: |
|
|
byłaś zabezpieczona. wszystko jest ok _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 11:35 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję uprzejmie _________________