Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
goscg
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 10:59 am Temat postu: |
|
|
dobra to juz chyba wszysciutko wiem, szans na ciaze nie ma, poniewaz nie bylo wytrysku i nie mialem chocby nic na tych palcach zeby tam wprowadzic, a nawet jesli pojawil by sie jeden malutki uciekinier to to ze w tym tygodniu ma miesiaczke wyklucza jego polaczenie sie z komorka jajowa, a wiec zadnej szansy nie ma... to wyciagnalem z tej rozmowy dzieki za wasze odpowidzi szczegolnie wind jesli sie myle to tylko mnie poprawcie, jeszcze raz dzieki i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 11:03 am Temat postu: |
|
|
nie ma za co i nast razem polecam zakup durexow.
i moja rada:
jesli uprawiacie sex bez zabezpieczenia to liczcie sie z konsekwencjami jakie moga z tego wyniknac.
jesli ciazy sie obawiacie lub jestescie za młodzi na dziecko to najzwyczajniej w swiecie zabezpieczcie sie i nie bedzie tego typu pytan i niejasnosci. no..to teraz marsz do apteki po letnie ogumienie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
goscg
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 11:10 am Temat postu: |
|
|
durexy byly aczkolwiek nie byly tak jakby uzywane tzn nie chcielismy sie posunac za daleko a ja sie martwilem ze mozna poprostu bez wytrysku i stosunku zajsc w ciaze, tylko zastanawia mnie ten kawalek gumki co znalazlem no ale jesli od dni plodnych daleko to mysle ze nie ma problemu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 5:18 pm Temat postu: |
|
|
goscg, daleko jeśli ma regularne cykle, natura lubi płatać figle hehe, ale popieram zdanie i radę wind oczywiście _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|