Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sekutnica
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz, jak to się mówi - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hitsu_91
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2014 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Taaaa, owszem, ale jakbym się dowiedziała o czymś takim to nie dałabym sobie rady z tym...już w tym momencie to wiem.Ale to chyba odrębny temat do rozmowy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sarsaparilla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 1:13 pm Temat postu: |
|
|
Może to nie odnosi się do tematu ale uważam że jednak powinno się mieć więcej zaufania do swojej drugiej połówki bez tego to można naprawdę wyobrażać sobie niestworzone rzeczy kiedy go/jej akurat nie ma przy nas.
Co do tematu również uważam że to mało prawdopodobne to raczej są historie zasłyszane z "pokolenia na pokolenie" taki mały pic na wodę fotomontaż. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
0rdynator
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2014 11:21 am Temat postu: Re: Obce plemniki na penisie Wazne ! |
|
|
RobertMatejka napisał: | Mam ważne pytanie , czy jesli urawiałem seks z kobietą która wczesniej miała stosunek z innym facetem to jest mozliwosc przeniesienia obcych plemników na swoim członku i zapłodnienie swojej partnerki?Proszę o powazne odpowiedzi . Dodam ze miedzy sosunkami było ok 3 moze 4 godzin. Kolega opowiadał mi ze sa takie przypadki , ze facet uprawiał seks z prostytutką w której konczył jakis facet a pozniej on przeniosł jego plemniki na swoja zone która zaszła w ciaze! czy jest to mozliwe????? |
Oczywiście że jest to możliwe, aczkolwiek prawdopodobieństwo dojścia do takiej sytuacji jest bardzo małe na przyszłość zdradzając swoją partnerkę używaj PREZERWATYWY ze środkiem Plemnikobójczym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|