Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
patdom90
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 9:23 pm Temat postu: Obfite krwawienie w środku cyklu |
|
|
Witam. Mam nastepujacy problem..... od 2 miesiecy nie biore tabletek anty w 1 miesiacu bylo ok , lecz teraz w 2 pojawil sie pewien problem, a mianowicie @ mialam 4 grudnia i trwala 5 dni dosc obfita, a w 11 dniu zaczelam znow krwawic i to calkiem pozadnie jakby 2 okres.... nie bylo tego malo jak np. plamienie okoloowulacyjne , tego zaczyna byc coraz wiecej, boli mnie podbrzusze, mam zawroty glowy i ogolne oslabienie. niewiem co robic, co to moze byc.... bo do gina zanim sie dostane to ..... dopiero styczen- luty... a mnie to b. niepokoji bo mam to 1 raz. mam 19 lat. BARDZO prosze o jakies rady, moze ktoras z was juz miala cos takiego.
zmieniłam tytuł na bardziej sugerujący treść. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 2:04 am Temat postu: |
|
|
Bez wizyty u ginekologa się nie obejdzie. Jeśli występują u Ciebie takie objawy jak osłabienie i zawroty głowy, możesz jechać na pogotowie. Bo to może oznaczać krwotok. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwa15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 11:31 pm Temat postu: plama krwi na bieliznie |
|
|
witam:) moj problem polega na tym ze w sobote i w niedziele kochałam sie z chłopakiem ,a wieczorem w niedziele miałam silne bole chyba jajnika ze az tak promieniowało na cała noge i nie mogłam sie ruszyc... a dzisiaj zobaczyłam mała plamke krwi na majtkach a okres mam dostac dopiero 7kwietnia i nie wiem dlaczegoo...prosze o odpowiedz bo nie wiem co sie dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 12:56 am Temat postu: |
|
|
jesli to byl srodek cyklu zapewne bylo to krwawienie owulacyjne. Rzecz normalna i naturalna. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|