Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Obgryzanie paznokci

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala8384

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 2:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim sposobem byly tipsy bo nic innego nie pomagalo jak malowalam bezbarwnyn lakierem lub czyms innym to najpierw lakier gryzlam a potem paznokcie.a tipsy nie tak latwo.zreszta az szkoda.po tej terapi nie gryzlam 2 lata.gdy znow zaczelam znow zalozylam ale krotkie bo praca mi nie pozwala.wygladaja jak naturalne jesli je dobrze spilowac.powodzenia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
prokata

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja dopiero gdy założyłam tipsy przestałam obgryzać. Moja znajoma przestała obgryzać gdy zaczęły jej się ruszać zęby... Wiem że to jest uzależniające, zdaje sobie z tego sprawę ale wygląda to mało estetycznie więc warto coś z tym zrobić. Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2