Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 6:09 pm Temat postu: |
|
|
no to tak zacznijmy od poczatku.
czy miałaś dni płodne czy nie?
Jeżeli jest możliwość że był to blisko dni płodnych badz dokładnie w tych dniach, badz też masz nie uregulowany cykl miesiączkowy lub wystąpiły jakieś czynniki ktore mogly rozregulować go zrób test ciążowy który bez żadnego poblemu można kupic w każdej patece, na ulotce bedzie napisane dokładnie jak go wykonać
Jeżeli wypadlo że to były dni nie płodne a masz uregulowany kres to masz dość duże szanse że nie zajdziesz w ciaże.
A tak nawiasem to wyucz faceta dbać o Ciebie nie tylko fizycznie bo to rozumie że jakoś mu wychodzi ale psyhicznie też mógł by Cie wesprzec
Napisz też ile masz la, to naprawde ułatwia odpisywanie na posty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ja Gość
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 11:58 am Temat postu: kolejne pytanie apropo pierwszych oznak ciąży |
|
|
Witam
Mam kolejne pytanie i bardzo bym prosił aby ktoś udzielił ma na nie odpowiedzi A wiec tak: czy sześć dni po stosunku u kobiety możę już być chumożastość, występować częste oddawanie moczu, ból brzucha? miejąc na uwadze pytanie czy to są objawy ciąży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 12:00 pm Temat postu: |
|
|
Aj pytam wkońcu jestem tylko facetem:) z góry dziękuje za odpowiedz:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 12:40 pm Temat postu: |
|
|
Nie.
Nie popadajmy w skrajności oczywiście że kobieta w ciązy jest nieco "chumorzasta" awtak własciwie ma zmienny nastrój nawet co pare godzin.
Ale nie można na tej podastawie stwierdzać ciąży Zmiany nastroju po stosunku bardziej będą związane z emocjami związanymi ze stosunkiem niz z ciążą
Radził bym poczekać na inne dolegliwości i objawy zwiazane z ciążą (które możesz znaleść w temacie "objawy ciąż" który jest przyklejnony na samej górze działu "objawy ciązy").
Objawy w miejwięcej czasie podany w wyżej wymienionym teacie oraz pozytywny wynik testu mogą dawać podstawy do twierdzenia że kobieta jest w ciązy.
Spróbuj z nia porozmawiać o sexie, co czuje, może cos było nie tak, może ona czegoś nie wie bądz sie obawia, a może wręcz przeciwnie wszystko było dla niej tak pięknym przeżyciem że aż własnie poprzez zmienny nastrój daje temu upust |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rrot
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 12:21 am Temat postu: Nie zabardzo wiem jak zinterpretować objawy |
|
|
Witam
W sylwestra "kochaliśmy" się z dziewczyną tylko tyle że w bieliźnie(ale doszło tylko do zbliżenia bez sexu), zwał jak zwał ale wiecie o co chodzi:D
tylko że od jakiegoś czasu zauważyłem że powiększyły się mojej dziewczynie piersi, nazeka że ją muli, a jak by tego było mało mówi że gdzieś koło 3,4lub 5 rano budzi sie bo boli ją specyficznie brzuch ( tak jak by była głodna ale w żeczywistości jest najedzona) do tego duuużo je, szybko się męczy i dużo śpi
Oki przestudiowałem całe forum nawet tematy przypięte na samej górze... no ale ja jestem tylko chłopakiem i nie do końca wiem co, kiedy, jak i dlaczego się tak dzieje kobietą
No i czy ja mam podstawy do obawiania się że jest w ciąży podsumowując powyższe objawy i sylwestra??
Proszę o powagę
Z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 11:00 am Temat postu: |
|
|
Skoro przestudiowałeś forum to chyba wiesz żę nikt odpisujący na forum wrózka nie jest a najlatwiejszym sposobem sprawdzenia czy bjawy mogą być objawami ciaży to zrobienie testu
W tedy bedziecie wiedzieć czy to ciaża czy może coś innego spowodowało te dolegliwości |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czama Gość
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 3:58 pm Temat postu: |
|
|
ej ja tez mam takie objawy,nie wiem co mi jest.Jestem dziewica,ale to samo robilam z chlopakiem co ty opisales ze swoja dziewczyna... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
s Gość
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 8:25 pm Temat postu: |
|
|
moja dziewczyna ma cały czas takie objawy:/ prosił bym moderatorów o pomoc! co mogą oznaczać takie bóle brzucha? a tym bardziej regularnie o takich samych godzinach?
Z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sd Gość
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 8:27 pm Temat postu: |
|
|
ale co jest prawdopodobieństwo że co najgorsze jest w ciąży? pomocy!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rrot2 Gość
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 12:16 am Temat postu: Do czmy lub kogoś kto coś o tym wie |
|
|
czama mam prośbe jak byś wiedziała coś wiecej o tych "magicznych" bólach brzucha nad ranem i tych objawach to daj znać dobrze:) z góry Ci dziękuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|