Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
czokata
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 1:55 pm Temat postu: A u mnie jest tak... |
|
|
U mnie podczas to są takie niekontrolowane drgania, ciągle mruczę, dyszę, biodra mi falują i ogólnie "Tam" mięśnie spinają. zaraz po mam gęsią skórkę i szczęka mi lata, jakbym nie wiem jak zmarzła a kiedy mój partner się przytuli jest tak fajnie cieplutko i najchętniej to 15minutek śpiochania albo poleżenia i nic nie robienia A potem mogę dalej A osiągam to oczywiście podczas pieszczot językiem, albo gdy się kocham, a partner dodatkowo "pomaga" mi ręką. Pozdrawiam :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bujany007
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 9:59 pm Temat postu: |
|
|
NO a nie wiem czy to gdzieś było bo nie szukałem ale jakby co to przepraszam jak można u kobiety rozpoznać orgazm ? buzka :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 10:52 pm Temat postu: |
|
|
po okrzyku z podniecenia hehehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 11:07 am Temat postu: |
|
|
nie no Wind hehe... nie wszytskie kobiety krzycza, niektore to wogole lubia orgazm przezywac w ciszy kazda kobieta przezywa to inaczej ale u wszystkich takim objawem ktory swiadczy o tym ze kobieta ma orgazm to sa skurcze pochwy ale zeby to wyczuc musialbys miec czlonka albo paluszki w srodku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:45 pm Temat postu: |
|
|
ahas a myslałam ze kazda przezywa orgazm wykrzykujac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:48 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | ahas a myslałam ze kazda przezywa orgazm wykrzykujac |
nie no ja znam pare dziwczyn ktore nigdy nie krzycza
swoja droga to ja nawet nie wiem jak mozna nie krzyczec ale z gustami sie nie dyskutuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 11:36 am Temat postu: |
|
|
Mam pytanie.. Moja partnerka nie odczuwa "nic" tzn nie mozna jej przez to doprowadzic do orgazmu podczas pobudzania łechtaczki. Tym "właściwym" miejscem przy ręcznym jej pobudzaniu jest okolica pomiedzy łechtaczka a wejsciem do pochwy. Czy to normalne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:38 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem to normalne, kazda kobieta potrzebuje innego rodzaju dotyku zeby miec orgazm... ja np. mam tak ze przy dotykaniu centralnie lechatczki mnie boli, a ciutke wyrzej juz mam orgazm wiec to indywidualna sprawa, mysle ze nie ma sie czym martwic, okolice lechtaczki sa bardzo unerwione i trzeba tez pamietac ze lechtaczka to nie tylko ten "guziczek" ona ma 10cm. w glab wiec kazda kobieta ma swoje "ulubione" miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
amelka2808
|
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 10:50 am Temat postu: |
|
|
gfv
Ostatnio zmieniony przez amelka2808 dnia Pon Lis 12, 2007 9:11 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 1:14 pm Temat postu: |
|
|
Bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiające się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełnienia emocjonalnego.
Co do krzyku- roznie kobiety reaguja, jedne krzycza i nie mysla co sasiedzi pomysla a inne wola w sobie po cichutku stłumic odprezenie . Moze wyprobojcie rozne pozycje i wybierzcie te ktora Tobie najbardziej odpowiada? z kazdym dniem powinno byc coraz lepiej a Ty powinnas czuc satysfakcje, odprezenie itp. Mi osobiscie po osiagnieciu orgazmu chce sie spac hehee
W Internecie jest mnostwo sposobow na osiagniecie orgazmu. Byc moze Ty go odczuwasz ale nie wiesz ze to jest własnie to? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|