Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

'objawy' orgazmowe i poorgazmowe

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czokata

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 1:55 pm    Temat postu: A u mnie jest tak... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie podczas to są takie niekontrolowane drgania, ciągle mruczę, dyszę, biodra mi falują i ogólnie "Tam" mięśnie spinają. zaraz po mam gęsią skórkę i szczęka mi lata, jakbym nie wiem jak zmarzła Smile a kiedy mój partner się przytuli jest tak fajnie cieplutko i najchętniej to 15minutek śpiochania albo poleżenia i nic nie robienia Smile A potem mogę dalej Very Happy A osiągam to oczywiście podczas pieszczot językiem, albo gdy się kocham, a partner dodatkowo "pomaga" mi ręką. Pozdrawiam :*
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
bujany007

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO a nie wiem czy to gdzieś było bo nie szukałem ale jakby co to przepraszam Smile jak można u kobiety rozpoznać orgazm ? Smile buzka :*
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po okrzyku z podniecenia hehehe Cool Laughing

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 11:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no Wind hehe... nie wszytskie kobiety krzycza, niektore to wogole lubia orgazm przezywac w ciszy Smile kazda kobieta przezywa to inaczej ale u wszystkich takim objawem ktory swiadczy o tym ze kobieta ma orgazm to sa skurcze pochwy ale zeby to wyczuc musialbys miec czlonka albo paluszki w srodku Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ahas Razz a myslałam ze kazda przezywa orgazm wykrzykujac Razz

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
ahas Razz a myslałam ze kazda przezywa orgazm wykrzykujac Razz

nie no Smile ja znam pare dziwczyn ktore nigdy nie krzycza Smile
swoja droga to ja nawet nie wiem jak mozna nie krzyczec ale z gustami sie nie dyskutuje Wink
Powrót do góry
on30

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie.. Moja partnerka nie odczuwa "nic" tzn nie mozna jej przez to doprowadzic do orgazmu podczas pobudzania łechtaczki. Tym "właściwym" miejscem przy ręcznym jej pobudzaniu jest okolica pomiedzy łechtaczka a wejsciem do pochwy. Czy to normalne? Embarassed
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem to normalne, kazda kobieta potrzebuje innego rodzaju dotyku zeby miec orgazm... ja np. mam tak ze przy dotykaniu centralnie lechatczki mnie boli, a ciutke wyrzej juz mam orgazm Cool wiec to indywidualna sprawa, mysle ze nie ma sie czym martwic, okolice lechtaczki sa bardzo unerwione i trzeba tez pamietac ze lechtaczka to nie tylko ten "guziczek" ona ma 10cm. w glab wiec kazda kobieta ma swoje "ulubione" miejsce Smile
Powrót do góry
amelka2808

PostWysłany: Nie Lis 11, 2007 10:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gfv

Ostatnio zmieniony przez amelka2808 dnia Pon Lis 12, 2007 9:11 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lis 11, 2007 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiające się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełnienia emocjonalnego.
Co do krzyku- roznie kobiety reaguja, jedne krzycza i nie mysla co sasiedzi pomysla a inne wola w sobie po cichutku stłumic odprezenie Razz. Moze wyprobojcie rozne pozycje i wybierzcie te ktora Tobie najbardziej odpowiada? z kazdym dniem powinno byc coraz lepiej a Ty powinnas czuc satysfakcje, odprezenie itp. Mi osobiscie po osiagnieciu orgazmu chce sie spac hehee Razz
W Internecie jest mnostwo sposobow na osiagniecie orgazmu. Byc moze Ty go odczuwasz ale nie wiesz ze to jest własnie to? Cool Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2