Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
niasia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio doczytałam wiele cennych informacji dotyczących jak ważne jest codzienne oczyszczanie twarzy. Twarz nie oczyszczona = mniejsza wchłanialność substancji z kremów. Dobry żel, tonik + ewentualnie woda micelarna. Ja lubię serię hypoalergiczną FlosLek, żel do oczyszczania twarzy z AA. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bajon
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 10:39 am Temat postu: |
|
|
Ja polecam kosmetyki ]skincode Są super. Może nie najtańsze, ale każdy z nich przynosi efekt |
|
Powrót do góry |
|
|
|
vivinka
|
Wysłany: Pon Lip 29, 2013 11:51 am Temat postu: |
|
|
regularne maseczki z glinki swietnie oczyszczaja. najlepiej zielone. ja trzymam taka maseczkę na twarzy ok, 20 min, i spryskuję je trochę dyfuzorem zeby tak szybko nei wysychala |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kwiatuszek89
|
Wysłany: Pią Sie 30, 2013 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Mnie wizyty u kosmetyczek we Wrocławiu nic nie dało. Moja twarz lepiej wygląda, gdy stosuję mleczko witaminowe oczyszczające HB. Nie zamierzam wydawać pieniędzy na nieskuteczne zabiegi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
chorobliwa Spamer
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2014 4:41 pm Temat postu: |
|
|
odkopie temat bo chcialam spytac, czy ktoras z was stosowala do oczyszczania twarzy to mleczko? [reklama] czy rzeczywiscie jest tak skuteczne nawet do mocnego makijazu jak pisza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewe.jork
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 12:23 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie stosowałam. Najczęściej kupuję mleczko do demakijażu z AA i mogę zagwarantować, że jest skuteczne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dominika c.
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2014 1:43 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyna, jak chcecie sobie poprawić wygląd stóp na lato to koniecznie spróbujcie kuracji Exclusive Cosmetics Spa dla stóp, to są skarpetki, które zakłada się na stopy i świetnie zmiękczają skórę, do tego nawilżają i odświeżają. Świetny kosmetyk, kosztuje ok. 13 zł, do dostania w niektórych marketach i przez internet. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asap
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2015 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że codziennie powinno się odpowiednio oczyszczać twarz domowymi sposobami czyli demakijaż, tonik i nawilżenie ale nie możńa zapominać o tym, co "wchodzi" pod skorę w ciągu dnia i czego nie zneutralizujemy domowyi sposobami. Ja raz na pół roku chodzę na zabiegi oczyszczajace do w gdyni, gdzie panie kosmetyczki dobierają mi odpowiedni zabieg do mojego typu skóry, problemu ale tez do pory roku (jak się okazuje to tez ma znaczenie). Dzięki temu moja skóra jest zawsze świeża i młodo wygląda - bo pozbywa się szarego, starego naskórka i tak dalej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dumka
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2015 1:16 pm Temat postu: |
|
|
U mnie najlepiej do oczyszczania twarzy sprawdza się naturalny płyn i żel do demakijażu OrganicSeries. Często jeszcze wspomagam się tonikiem odtłuszczającym, który regeneruje i łagodzi wszelkie podrażnienia skóry. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ophelia
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2015 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Oczyszczanie twarzy to powinien być nasz codzienny rytuał. Każdego dnia, gdy przychodzę z pracy muszę przetrzeć twarz tonikiem - przynajmniej z grubsza zmyć cały kurz i inne zanieczyszczenia. Wieczorem biorę płyn micelarny oraz żel do mycia twarzy i w ten sposób oczyszczam twarz. Ponadto warto zastosować szczoteczkę do mycia twarzy, która tylko pomoże w codziennej pielęgnacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|