Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Elle_30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 8:56 pm Temat postu: Od jutra zaczynam! |
|
|
Kochani!
Naczytałam się tych Waszych wpisów o Tabexie i od razu - z miejsca - spontanicznie - pobiegłam do apteki po Tabex. Nie obyło się bez problemów, bo nie chcieli sprzedać bez recepty, ale jakoś się udało
W związku z tym, że jest już wieczór postanowiłam zacząć "kurację" od jutra:) Jak myślicie? Uda mi się??? Tyle razy już rzucałam, że nie zliczę... A zawsze wracałam! Nie chcę już dłużej palić! Podtrzymajcie mnie biedną na duchu... Będę zdawać relacje od jutra, jak mi idzie z tym Tabexem... Sama jestem baaardzo ciekawa... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
groszencja
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 12:53 pm Temat postu: ja zaczęłam i.. 3 dzień bez papierosa |
|
|
muszę powiedzieć, że chyba podziałało.
Paliłam 16 lat i nikt i nic wcześniej nie działało na mnie tak jak działa TABEX. W moim otoczeniu jest wiele osób które próbowały obrzydzić mi ten nałóg, bez skutku. Sama podiełam próbę. Bez żadnego ciśnienia i świadomie z tym walczę.
Zaczęły się moje rządy bo fajkom mówię nie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mika12
|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 2:45 pm Temat postu: |
|
|
no i stało się od wczoraj zaczełam kuracje z tabexem wczoraj trochę jeszcze paliłam dzisiaj już prawie nie tylko 3 papierosy czuję że tabex zaczyna działać już tak nie ciągnie do zapalenia tylko trochę trzymam kciuki za tych co postanowili skończyc z paleniem powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
groszencja
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 1:34 pm Temat postu: powodzenia, dasz radę ! |
|
|
ja nie palę już 8 dni i oby tak dalej.