Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:39 pm Temat postu: Odbudowa naskórka |
|
|
Mam takie pytanko... jak wspomoc odbudowe naskorka... chodzi o to ze jestem po operacji i zle mi sie goi rana... musi sie naskorek odbudowac... lekarz kazal mi smarowac to miejsce mascia ale no chialabym jakos organizmowi pomoc czy cos
wiecie moze co mam jesc jakie witamy zeby to wspomoc? Bo jakos mi sie nie usmiecha perspektywa przeszczepu skory ....:/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:40 pm Temat postu: |
|
|
Cynk poprawia gojenie się ran więc spróbuj _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:30 pm Temat postu: |
|
|
ale masz jakąś specjalistyczną maść? pamiętam, że moja babcia po radioterapii miała krem specjalnie dla takich osob (skóra na szyi przepalona i naskórek się musiał odbudować) i bardzo ładnie to się zagoiło i szybko. teraz śladu nie ma. ale to też fakt, ze moja babcia zawsze świetną skóre miala..
bo z witamin i minerałów to kwas foliowy, witamina E, krzem, cynk, selen, żelazo, wyciąg ze skrzypu polnego... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 12:52 am Temat postu: |
|
|
Najpierw smarowalam Detromecyna (?!) czy jakos tak, a teraz mam Neomecyne podobno tamta byla za silna... hmmm... ja juz nie wiem co mam o tym myslec i jak sie do tego zabrac Poswiecilam sesje zeby zrobic ta operacje, pare rzeczy mam na wrzesien i chcialabym zeby to sie dobrze zagoilo a tutaj takie cos Wiadomo upaly, rany zle sie goja ale ... takie czekanie dobija _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 10:29 am Temat postu: |
|
|
Co to była za operacja? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Operacja nosa, ale przegroda zle sie goi :/ Wiadomo cieplo jest a to nie pomaga _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|