Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
comet
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 11:36 pm Temat postu: a to pech |
|
|
mikmik napisał: | 3 dni głodówki to luz;] 4 jescze jako tako a dalej trzeba juz pod kontrola lekarza, mój kolega zapodał sobie 10 dni;] na samej wodzie oczywiści epod kontrolą lekarza minimum wysiłku fizycznego wtedy itp. ale tak odniego śmierdziało że nie szło wytrzymać |
A, to pech.
Ja zrobiłem sobie dwa tygodnie i nie było problemów.
W czasie głodówki organizm spala wszystkie te nagromadzone świństwa, którymi w normalnym czasie się brzydzi, wiec i ból głowy i zapach.
Dla tego należy często i dokładnie się myć, kąpać, taplać, pluskać, skrobać, łuszczyć, depilować.
To ostatnie nie dotyczy (raczej) facetów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 5:06 pm Temat postu: |
|
|
hehe no wiadomo że 9 na 10 przypadków przechodzi bezproblemowo aczkolwiek ten jeden jest zawsze narażony na ryzyko dlatego należy konsultować się z lekarzem przed takim czymś |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 12:46 pm Temat postu: a jak |
|
|
Cytat: | ten jeden jest zawsze narażony na ryzyko dlatego należy konsultować się z lekarzem przed takim czymś |
HM?
A jak sobie to wyobrażasz?
Służba leży na łopatkach, a wyprawa do lekarza to nie spacerek.
Jestem zdania, że głodówka nie zaszkodzi pod warunkiem przestrzegania jej zasad i obserwacji tego co dzieje się z naszym ciałem.
Można ją zastosować jako alternatywną metodę samoleczenia organizmu zamiast piguł i zabiegów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 3:18 pm Temat postu: |
|
|
no oczywiscie;) jeżeli sam kotś sie zainsteresuje i wejdzie w emat to nie ma problemu ale są napaleńcy którzy poprostu przestaja jeśc i już;] i nie widzą kompletnie co robią:S a lekarza pierwszego kontaktu chyba nie ma problemu:P przed takim czymś podstawowe badania powinno sie zrobić aby mieć pewnośc że wszystko jest OK:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|