Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Okres=tabletki=sex??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Malenka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2007 2:26 pm    Temat postu: Okres=tabletki=sex?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam bardzo krepujace pytanie .......... ! Po raz pierszy zaczelam brać tabletki antykoncepcyjne *cyprest* oczywiscie w czasie okresu..poniewaz jest to po mraz pierszy ! dzisiaj wezme 4 tabletke i mam dalej okres ! a tak wyszło ze kochalam sie z moim chlopakiem przed ta 4 tabletka ! i skaczył w srodku! ? Czy ja jestem w ciąży ?? czy jest taka możliwość??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2007 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podczas okresu sa dni nie plodne,wiec na ciaze raczej nie ma szans.Jednak przy pierwszym opakowaniu/po skonczonym okresie/radzilabym sie jeszcze dodatkowo zabazpieczyc,tak dla pewnosci.Nawet lekarze tak zalecaja.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2007 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z Aga Smile
pozdrowki
Powrót do góry
quisti

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biorę Rigevidon, pierwsze opakowanie. Po 8 tabletce czy mogę zajść w ciąże?
P.S. Słyszałam że Cyprest można używać jako tabletkę "po". Czy to prawda?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 11:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teoretycznie od pierwszej tabletki jestes jzu zabezpieczona ale opinie sa podzielone ja uwazam ze lepiej poczekac az sie skonczy pierwsze opakowanie Smile
a co do Cyprestu to nie slyszlam o czyms takim Shocked
Powrót do góry
quisti

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeszukałam trochę neta, i w końcu znalazłam artykuł o który mi chodziło. -----Linki spoza biomedical.pl sa zabronione. Link usunełam / nowicjuszka-----
Cyprest nie, ale Rigevidon owszem działa w ten sposób.
Czyli teoretycznie wszystko jest ok? Popadam w paranoje, wiem o tym;)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1