Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pupile
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 2:31 pm Temat postu: operacja tarczycy |
|
|
Witam wszystkich.
Mam dwa guzki na tarczycy, muszę iść na operację, czy ktoś już to przeżył ??
Kto mnie podtrzyma na duchu
Strasznie się boję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
celcia Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 6:42 pm Temat postu: operacj atarczycy |
|
|
Ja przeszłam operacje usunięcia tarczycy-i nie bój sie bo niema czego-powiem ci że wogóle nie czułam żadnego bólu-po operacji-a moje samopoczucie teraz jest bez porównania niź było kiedys-powodzenia :lol: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fordomi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 10:12 pm Temat postu: Operacja tarczycy |
|
|
Ja też mam za soba operację tarczycy. Mnie trochę bolało po zabiegu, ale to nic w porównaniu z paskudnym samopoczuciem przed operacją. Ja miałam bardzo dużo guzków. Po operacji byłam jak nowa - minęło kołatanie serca, słabości, drżenie rąk, wściekła nerwowość. Naprawdę warto troche pocierpieć, przecież nawet skaleczenie palca boli. Bliznę mam malutką, już po kilku miesiącach nosiłam dekolty. Pozdrawiam, życzę wytrwałości no i ZDROWIA!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2006 4:36 pm Temat postu: |
|
|
Chcialam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 21, 2006 12:09 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie czy ktoś może mi polecić szpitlal w Warszawie gdzie dobrze operują tarczycę?Czy taki zabieg jest płatny? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Cze 08, 2006 5:52 pm Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | Mam pytanie czy ktoś może mi polecić szpitlal w Warszawie gdzie dobrze operują tarczycę?Czy taki zabieg jest płatny? |
.Polecam szpital w Warszawie na Banacha .opieka bardzo dobra lekarzae sympatyczni . Jestem bardzo zadowolona Aby Cie jeszcze upewnic jestem w tym szpitalu w ciagu poLtora roku operowana 2 razy i poszlabym nastepny raz bez obaw jak bym musiala .Jestem po operacji poltora tygodnia czuje sie bardzo dobrze Operacja refundowana przez FZ .POWODZENIA . Asia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|