Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 5:20 pm Temat postu: |
|
|
nie no, jak u niego nie ma objawów to ok, ale opryszczką się najczęściej zaraża poprzez kontakt z nią, więc porozmawiaj może ze swoim partnerem, czy nie jest przypadkiem nosicielem _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mmagdaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 11:44 am Temat postu: |
|
|
Z tego co piszesz, to na pewno opryszczka narządów płciowych, bardzo pomagają przy tej dolegliwości środki doustne, stosowałam też maści, ale nie działały. Dobrze ze idziesz do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sawa15
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 3:42 pm Temat postu: |
|
|
Myślicie, że można ukryć przed drugą osobą z którą jest się w związku fakt, że miało się opryszczkę? Przecież to bardzo nieuczciwe..... tak nie można...to jest za poważna choroba.
A może tą opryszczką można się zarazić w inny sposób, wiecie coś na ten temat???
mmagdaa napisał: | Z tego co piszesz, to na pewno opryszczka narządów płciowych, bardzo pomagają przy tej dolegliwości środki doustne, stosowałam też maści, ale nie działały. Dobrze ze idziesz do lekarza. |
Długo leczyłaś opryszczkę?? Miałaś nawroty?
-----edited by emilka----
posty połaczyłam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 4:15 pm Temat postu: |
|
|
czasami można być nosicielem wirusa a nigdy nie mieć opryszczki.
co do dróg zakażenia, to przez kontakt z miejscami zakażonymi, czasami (ale rzadko) przez np. brudne ręce _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mmagdaa
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 5:04 pm Temat postu: |
|
|
Od jakis dwóch lat nie miałam, ale niestety ryzyko ze znów sie objawi istnieje... Lekarz przepisał mi tabletki, kuracja podziałała i mam nadzieje że nie pojawi się znów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sawa15
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 9:50 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | czasami można być nosicielem wirusa a nigdy nie mieć opryszczki.
co do dróg zakażenia, to przez kontakt z miejscami zakażonymi, czasami (ale rzadko) przez np. brudne ręce |
Dziękuję Ci za informację, są dla mnie pomocne!!! Bardzo mi imponuje Twoja wiedza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sawa15
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 5:50 pm Temat postu: |
|
|
Super, że nie masz nawrotów. Ja jutro idę do lekarza, trochę się boję, ale mam nadzieję, że pomoże mi pozbyć się niechcianej opryszczki, ona tak boli....... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mmagdaa
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 11:19 am Temat postu: |
|
|
Napisz jak postępy w leczeniu, co przepisał Tobie lekarz i mam nadzieję że juz nie cierpisz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sawa15
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Diagnoza postawiona - to opryszczka! Wykupiłam sobie tabletki, które przepisał mi lekarz i czekam na rezultaty. Podobno są bardzo skuteczne, zobaczę czy tak rzeczywiście będzie.
Ja się leczę, ale mam problem z moim partnerem, bo nie chce słyszeć o wizycie u lekarza. Jak mam go przekonać, może mi coś doradzicie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 9:49 pm Temat postu: |
|
|
po prostu powiedz mu ze jak sie nie wyleczy to nie ma sexu i juz... bo ty sie wyleczysz a on bedzie zarazal i bledne kolo sie tworzy... tylko powiedz to delokatnie zeby sie czasem nie zdenerwowal |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|