Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Orgazm dziewczyny - ciąża?

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gostekjakis

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 12:34 am    Temat postu: Orgazm dziewczyny - ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć
Dość często z dziewczyną uprawiam coś w rodzaju stosunku, chodź tego tak raczej nie można nazwać (chłopak 15 lat - dziewczyna 14 lat). Całujemy się i ja ją macam, od jakiegoś czasu zacząłem ją coś w rodzaju masturbować. Wkładam jej rękę pod spodnie i macam po macicy (w taki sposób jak się dziewczyny masturbują). Ona ma zawsze majtki + spodnie, ja również boxerki i spodnie. Nigdy nie zdejmowaliśmy ich.
Ręce zawsze mam czyste, nawet jak się masturbuje np. kilka godzin przed tym "stosunkiem" to ręce dokładnie myje. Dziewczyna podczas tego stosunku ma orgazm, ja natomiast nie.

Kilka razy była też taka sytuacja że dziewczyna weszła na mnie, przylegała macicą do mojego penisa (który stał), oczywiście nic nie zdejmowaliśmy wtedy, nadal ja miałem spodnie + boxerki ona również. 3 lub 4 razy miałem w takiej sytuacji orgazm, ale cała sperma wsiąkła w boxerki.

I moje pytania się tu nasuwa, czy jest jakakolwiek możliwość że ona zaszła w ciąży? Wiem że będziecie mówić, że jestem nie odpowiedzialny, że o takich rzeczach nie wiem. Ale ja po prostu chce spytać czy jest jakaś możliwość że mogła zajść?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 8:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma ! Smile przez ubranie i macanie,dotykanie nie mozna zajsc w ciaze Smile

Powrót do góry
babcia

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 9:27 am    Temat postu: Re: Orgazm dziewczyny - ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gostekjakis napisał:

dziewczyna weszła na mnie, przylegała macicą do mojego penisa (który stał)

Przylegała CZYM????? Shocked

No ale tak to w sumie jest jak się dzieci biorą za seks nie mając zielonego pojęcia nawet o budowie własnego ciała.... Rolling Eyes
Zanim nastepnym razem zaczniesz "macać ją po macicy" to może wcześniej zajrzyjcie do książki do biologii.... wyjdzie wam to na dobre.
No i zaoszczędzisz stresu. Rolling Eyes

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 10:19 am    Temat postu: Re: Orgazm dziewczyny - ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

babcia napisał:
gostekjakis napisał:

dziewczyna weszła na mnie, przylegała macicą do mojego penisa (który stał)

Przylegała CZYM????? Shocked

No ale tak to w sumie jest jak się dzieci biorą za seks nie mając zielonego pojęcia nawet o budowie własnego ciała.... Rolling Eyes
Zanim nastepnym razem zaczniesz "macać ją po macicy" to może wcześniej zajrzyjcie do książki do biologii.... wyjdzie wam to na dobre.
No i zaoszczędzisz stresu. Rolling Eyes

Przecież wiecie o co mi chodzi, z tym przyleganiem. Aha, i mam pojęcie o sexie, ale po prostu chciałem mieć pewność i spytałem, wole tu napisać niż iść do lekarza lub gadać z kimś o tym.... Po to jest chyba forum.
Dziękuje za odpowiedź.
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja ze znajomymi jak bylismy w twoim wieku to nie moglismy pisac na forum.
Co oznacza ze zanim o cos chcialam zapytac by sie nie skompromitowac sprawdzalam w ksiazkach albo nie uzywalam slow ktorych znaczenia nie znam Wink

Uwazasz ze sie nie skompromitowales bo nie wiemy kim jestes ? Wink

jestem tego samego zdania co wind... ze nie ma mozliwosci w ten sposob.
Powrót do góry
gostekjakis

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem że się skompromitowałem, ale nie przybieram sobie tego jakoś do serca, wale prosto z mostu o co mi chodzi. Chcąc poznać czy była możliwość zajścia czy nie musiałem opisać co robiliśmy itp. prawda?
Koniec nauki o kulturze itd. Dzięki za odp.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chodzi nam o to, że nie byłeś w stanie jej "macać po macicy" i ona nie była w stanie "przylgnąć macicą do Ciebie"...

Macica jest to narząd wewnętrzny...Dotykać ją mogłeś co najwyżej po zewnętrznych narządach płciowych ewentualnie włożyć palce do jej pochwy...

I nie chodzi o to co robiliście, tylko o znajomość swojego ciała...A to jest PODSTAWA posiadania pojęcia o seksie...
Perełka121313

Wysłał podziekowań: 3

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

noom chyba raczej nie macałeś ją po macicy ..Macica to wewnetrzna czesc ciała mogles ją co najmniej dotykac po jej narządach nie nie ma powodu aby sie martwic ..ze zaszła w ciąze ;]
Powrót do góry
babcia

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Lip 30, 2009 6:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka napisał:
Chodzi nam o to, że nie byłeś w stanie jej "macać po macicy" i ona nie była w stanie "przylgnąć macicą do Ciebie"...

Macica jest to narząd wewnętrzny...Dotykać ją mogłeś co najwyżej po zewnętrznych narządach płciowych ewentualnie włożyć palce do jej pochwy...

I nie chodzi o to co robiliście, tylko o znajomość swojego ciała...A to jest PODSTAWA posiadania pojęcia o seksie...

Właśnie o to mi chodziło! Nie dąsaj się tylko zwróć uwagę czego starsze koleżanki chcą cię nauczyć...
To tak jakbyś napisał, że macałeś ją po jelicie cienkim Wink

PostWysłany: Pon Mar 22, 2010 10:39 pm    Temat postu: Czy jestem w Ciazy?! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W bardzo szybki sposob dowiedziałam się o swoim stanie dzięki witrynie ------------ Pozdrawiam serdecznie i polecam ! Mnie sie akurat upieklo Smile

---Regulamin forum zabrania podawania linków do innych stron. Przeczytaj REGULAMIN----tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1