Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mikmik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:51 pm Temat postu: orgazm sutkowy |
|
|
co wy kobiety o tym sądzicie?
moja dziewczyna (była) miała go gdzieś po 5-10 minutach mojej zabawy:D i dość mocno nie ogarniała przy tym;]
dużo kobiet tak ma?? bo ja narazie na jedną trafiłem:P co prawda wielu nie miałem aczkolwiek tak się zastanawiałem nad tym ostatnio;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Ja powiem tak uwazam ze jak najbardziej jest mozliwy I mysle ze sporo kobiet moze w ten sposob "dojsc"tylko trzeba trafic na mezczyzne ktory zna sie na rzeczy Co nie oznacza ze jesli w ten sposob kobiety nie dochodza to facet to fajtlapa Ja mysle ze kazda kobieta ma jakas swoja metode na orgazm i sens w tym by ich mezyczyni potarfili odnalezc to co sprawia ich paniom najwieksza rozkosz.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:38 pm Temat postu: |
|
|
oj oj oj...na sama mysl ciary mnie przechodza . ja jestem jak najbardziej ZA! bardzo mi sie podoba jak moj loF pobudza moje sutki...chwila potem juz jestem tak napalona ze ...eee dalej Wam nie powiem ale pomysł bardzo fajny! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:45 pm Temat postu: |
|
|
wind perwesja to Twoje drugie imie;) dlaczego nie ma takich dziewczyn w moim wieku:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:49 pm Temat postu: |
|
|
Mikmik hmmm...moze starsze to lepsze ? hihi..bo dziewice to wcale nie sa doswiadczone i nie masz jak experymentowac biedny.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:55 pm Temat postu: |
|
|
hehe co racja to racja strasznie wstydzą sie swojej kobiecości, ale mnie to kręci w pewnym sensie
jak widać ze się trzęsie z podniecenia i nie wie co sie z nią dzieje;D i sama sie rozbiera:D ahh jaka młodość jest piękna;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 10:39 pm Temat postu: |
|
|
Ja raz tak doszlam, niestety to bylo tylko raz ale naprawde bylo bosko, to zupelnie cos innego moze dlatego bylo takie wspaniale;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 8:17 pm Temat postu: |
|
|
no mikmik powiem ci tak ze ja nawet czesto mam w ten sposob orgazm jest troche inny niz ten "dolny" ale tez go bardzoooo lubie ...
to zalezy od techniki i od tego czy kobieta bardzo lubi zabawe bimbalkami teraz tylko z moim terazniejszym menem mam w ten sposb orgazm bo z wczesniejszym facetem nie mialam ...
no i czasami mam tez orgazm podczas pieszczot oralnych ( lodzik ) jak ja robie dorze partnerowi , uf... az mi sie goraco zrobilo na sama mysl hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|