Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

orgazm sutkowy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mikmik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:51 pm    Temat postu: orgazm sutkowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co wy kobiety o tym sądzicie?
moja dziewczyna (była) miała go gdzieś po 5-10 minutach mojej zabawy:D i dość mocno nie ogarniała przy tym;]
dużo kobiet tak ma?? bo ja narazie na jedną trafiłem:P co prawda wielu nie miałem aczkolwiek tak się zastanawiałem nad tym ostatnio;]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja powiem tak uwazam ze jak najbardziej jest mozliwy Very Happy I mysle ze sporo kobiet moze w ten sposob "dojsc"tylko trzeba trafic na mezczyzne ktory zna sie na rzeczy Wink Co nie oznacza ze jesli w ten sposob kobiety nie dochodza to facet to fajtlapa Wink Ja mysle ze kazda kobieta ma jakas swoja metode na orgazm i sens w tym by ich mezyczyni potarfili odnalezc to co sprawia ich paniom najwieksza rozkosz.Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj oj oj...na sama mysl ciary mnie przechodza Razz. ja jestem jak najbardziej ZA! bardzo mi sie podoba jak moj loF pobudza moje sutki...chwila potem juz jestem tak napalona ze ...eee dalej Wam nie powiem Very Happy ale pomysł bardzo fajny!

Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind perwesja to Twoje drugie imie;) dlaczego nie ma takich dziewczyn w moim wieku:D
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mikmik hmmm...moze starsze to lepsze ?Razz hihi..bo dziewice to wcale nie sa doswiadczone i nie masz jak experymentowac Sad biedny..

Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe co racja to racja strasznie wstydzą sie swojej kobiecości, ale mnie to kręci w pewnym sensie Very HappyVery Happy
jak widać ze się trzęsie z podniecenia i nie wie co sie z nią dzieje;D i sama sie rozbiera:D ahh jaka młodość jest piękna;P
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja raz tak doszlam, niestety to bylo tylko raz Sad ale naprawde bylo bosko, to zupelnie cos innego moze dlatego bylo takie wspaniale;)
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mikmik powiem ci tak ze ja nawet czesto mam w ten sposob orgazm Smile jest troche inny niz ten "dolny" ale tez go bardzoooo lubie ...
to zalezy od techniki i od tego czy kobieta bardzo lubi zabawe bimbalkami Wink teraz tylko z moim terazniejszym menem mam w ten sposb orgazm bo z wczesniejszym facetem nie mialam ...
no i czasami mam tez orgazm podczas pieszczot oralnych ( lodzik ) jak ja robie dorze partnerowi , uf... az mi sie goraco zrobilo na sama mysl hehe Cool
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1