FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
guusiaa Gość
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 6:38 pm Temat postu: orgazm |
|
|
mam kochajcego chlopaka, sex sprawia mi przyjemnosc - ale niestety nie mam orgazmu. co zrobic zeby dojsc do szczytu, jak sie tego nauczyc.pomozcie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 9:08 pm Temat postu: Re: orgazm |
|
|
jeżeli seks sprawia Ci przyjemność to dość dziwne......
ile masz lat? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
guusiaa Gość
|
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 11:26 pm Temat postu: |
|
|
23! i narzeczonego wiec to nie sfera psychiki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 11:43 am Temat postu: |
|
|
Kobieta musi sie nieco nauczyć swjego ciała, co jej sprwia przyjemność a co nie.
I jest to sprawa psychiki bo przeciez układ nerwowy działa tak samo. a to od nas zależy czy dotyk jest miły czy też nie, jak postrzegamy daną sytacje
z informacji na temat ciaa może pomoze ten temat:
http://www.biomedical.pl/forum/strefy-erogenne-vt427.html
co do pozycji niestety nie ma takiego tematu - ale za to internet jest naprawde bogaty.
Sporobujcie czegoś nowego, spokojnie i w miare długo.
Sex to nie rutyna czy ćwiczenia fizyczne, trzeba mieć do tego czas, ochote, siły, miejsce W tedy to wszystko + odpowiednie pobudzenie daje wspaniałe doznania których finałem jest orgazm.
Nie każde zbliżenie musi sie kończyć orgazmem - no tak najpiękniej by było żeby taks ie działo, chodz moim skromnym zdaniem jeżeli zdaży się pare razy iż go nie ma to nie dzieje sie tragedia - bo czyż nie spędza sie intymnie czasu z osoba z którą chce sie być :>
Owszem każdy ma praw do przyjemności i powinien wymagać przyjemności - nie może dojść do sytacji gdy jedna strona przez dłuższy czas dla wygody jest bierna. To wymaga współracy, dawania i brania przyjemności. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BLONDZABA Gość
|
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 3:08 pm Temat postu: oj ja mam to za sobą ale inny problem się nasóną |
|
|
:d hej,jestem w twoim wieku i do niedawna byłam w podobnej sytuacji.powiem co mi pomogło.kupiłam sobie poradnik erotyczny pana mastertona w którym oprucz porad i listów do autora jest również wiele świństewek :p tak opisanych że samo czytanie ich sprawiło mi wielką przyjemność,w jednym z rozdziałów natchnełam się na opis kobiecej masturbacji i po prostu zastosowałam się do porad.wlazłam do wanny,nastawiłam muzyke i zaczełam experymętować.w ciągu około godziny dowiedziałam się o reakcjach swojego ciała więcej niż w ciągu kilku lat współżycia z facetem.od tej pory robie sobie takie wannowe sesje często i jest to hmm...bardzo miłe,a co lepsze nauczyłam się kierować swoimi rychami i partnerem podczas stosónku i okazało się że mam orgazm prawie na zawołanie.najważniejsze to poznać swoje ciało i je zrozumieć.polecam wanne-jest milutko
---- edit by Paweł:
Prosze nie pisać wielkimi literami całych postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|