FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agata Gość
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 11:50 pm Temat postu: osłabienie |
|
|
nie jestem pewna czy to właściwe forum i dział, ale może ktos z was mógłby mi pomóc
mam 19 lat, odżywiam się normalnie, nie jestem jakoś specjalnie przeciążona stresem i pochłonięta pracą. Ale juz od dawna jestem notorycznie, strasznie zmeczona. Wejście o schodach na pietro, wstanie z krzesła powoduje takie mroczki przed oczmi i jest mi słabo. Włosy wypadaja mi garściami, mam problemy z koncentracją, nauką. Szczerze mowiąc nic mi się nie chce, brak siły w rękach. Cały czas drętwieją mi nogi. Poza tym i ręce i nogi są lodowate. Gdy wstaje rano jestem jakby potłuczona, nigdy wypoczęta.
Najpierw myslałam że to depresja, ale im więcej wiem o tej chorobie tym bardziej mam wrażenie że jednak nie.
Kupiłam magnez, witaminy i na razie nic. Jakieś pomysły??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 10:26 am Temat postu: |
|
|
Wypad z przyjacółmi do pub'u, jeden dzień wolnego od wszystkiego potem
Ciepła kompiel z jakimś olejkami, może fryzer :>
Troche przyjemności każdemu sie należy
Też mam podobnie gdy ciągle niby nie ma nic ciężkiego, ale nie miałem od dłuższego czasu wolnego
Dobrze zrobić sobie od czasu do czas poprostu wolne Zrobić coś przyjemnego, dobrze sie pobawić wyjść gdzie z ludzmi do ludzi
Niby nic a jednak poprawia znaczeni humor
Może wybierzesz sie z jakąś koleżanką na zakupy (kupowac nie trzeba, wystarczy przejść sie po sklepach poglądać ciuchy troche poplotkwać ). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Cześć.Myślę,że powinnaś wykonać badania krwi.Takie ogólne osłabienie i apatia jest najczęściej objawem anemii.Życzę powodzenia i duuużżo zdrowia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|