Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dziewczynka88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 10:13 pm Temat postu: Jajeczkowanie bez okresu...? |
|
|
Tak wiec okres spoznia mi sie juz dobre dwa tygodnie. Bylam u ginekologa, to nie ciaza, prawdopodobnie skutek odstawienia tabletek anty. I teraz mam takei pytanko, czy jesli okresu nie dostalam to moge miec kolejna owulacje bez okresu? Bo teraz tak mneij wiecej (jesli bym miala okres w terminie) mialabym owulacje. Tylko ze tego okresu nie bylo, czyli ciagle jest ten stary cykl i owulacji chyba bez kolejnego okresu byc nie moze? Tak mi sie wydaje...a wy co o tym myslicie?
moge liczyc na sybka odpowiedz? to wazne
---edit by emilka---
jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień"
proszę nie zakładać dwóch jednakowych tematów w innych działach. jeden z tematów kasuje, a ten przenoszę do odpowiedniejszego działu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 10:45 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem mozesz mieć owulacje _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eva
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 12:32 am Temat postu: Owulacja a spozniajaca sie miesiaczka... |
|
|
Prawie 2 miesiace temu raz pierwszy kochalam sie ze swoim chlopakiem, byly to 3 dni przed spodziewanym okresem (regularnym). Niestety nie dostalam miesiaczki. Po miesiacu poszlam do Ginekologa zrobil mi USG i stwierdzil brak ciazy, test tez byl negatywny... teraz mija kolejny miesiac i mam pytanie czy jest mozliwe ze w ciagu tych dwoch miesiecy moglam miec kolejne owulacje czyli dni plodne??? Czy to po prostu jakby przedluzenie tamtego starego cyklu??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|