Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 7:38 pm Temat postu: Pęknięta prezerwatywa - zbiorczy - part.2 |
|
|
Proszę tutaj kontynuować _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
barcelona220
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 8:38 pm Temat postu: |
|
|
mam 16 lat pekla nam prezerwatywa z chlopakiem ,nie mial wytrysku.
zrobilam test po 14 dniach akurat powinnam dostac okres wtedy ,lecz nadal nie mam ,mimo bolu brzucha itd. test wypadl negatywnie.,
Jestem w ciazy ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 11:15 pm Temat postu: |
|
|
czyli akurat sie kochaliscie mniej wiecej w dni plodne. Czy chlopak byl blisko wytrsku? Bo jesli nie, to szanse na ciaze sa znikome _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
barcelona220
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 3:38 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze do wytrysku daleeeeko było .
Dziekuje , jestem spokojniejsza . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 11:33 pm Temat postu: |
|
|
Mały problem przed chwilą... Dosłownie kilka minut temu pękła prezerwatywa. 15dzień cyklu cykl zazwyczaj 28-29 dni Chłopak wyszedł przed wytryskiem, musiałam dokończyć na zewnątrz i wtedy kapnęłam się, że guma pękła. Iść po tabletki po czy czekać na okres? On mówi, że ja ją rozerwałam na zewnątrz ręką ale pewny nie jest... _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 1:39 am Temat postu: |
|
|
Jeśli nie doszło do wytrysku w Tobie a partner nie był zbyt blisko finału, to ja bym nie panikowała z tabletka...Natomiast jeśli mogło coś kapnąć, lub dostać się po poprzednim stosunku, to lepiej iść po escapelle. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 9:07 am Temat postu: |
|
|
No, poszłam zaraz na drugi dzień bo wole dmuchać na zimne;) Przy okazji lekarz zapisał mi tabsy anty więc wszystko fajnie. Dzięki za odpowiedź _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala50
|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 11:48 am Temat postu: |
|
|
Pomóżcie! Wczoraj w nocy ok godz 1.30 kochałam sie z chłopakiem. i niestety pekła mu gumka ale zorientował sie dopiero po wytrysku:( w ten dzien mialam juz koncówke okresu, moj cykl trwa srednio 26,27 dni... nie wiem co zrobic boje sie ze moge byc w ciazy:( jesli bym jutro wziela tabletke PO to nie zajde w ciaze?? prosze pomozcie!!!!
Dodano po 10 minutach:
Proszę pomóżcie mi bardzo się boję;(!!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 8:15 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli weźmiesz escapelle w odpowiednim czasie to nie zajdziesz w ciażę. Nie zwlekaj tylko biegiem do lekarza, bo na jej zażycie masz TYLKO 72 h....A im szybciej tym skuteczność wyższa. Na pogotowiu powinni bez problemu wypisać receptę. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niemiaszek480
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki
Ostatnio zmieniony przez niemiaszek480 dnia Sro Cze 30, 2010 4:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|