Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KUBA22
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 1:50 pm Temat postu: Pekniety napletek |
|
|
witam mam bardzo powazny problem, ostatniej nocy pek mi napletek, tzn mialem stulejke ale nie poszedlem z tym do lekarza i dzisiaj w nocy strzelila mi, teraz nie wiem czy to sie samo zagoi czy musi cos jeszcze przy tym lekarz poprawic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 4:13 pm Temat postu: |
|
|
Na Twoim miejscu poszłabym do lekarza.Warto,żeby zobaczył czy wszystko w porządku Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia
|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 4:50 pm Temat postu: |
|
|
Powinieneś iść jak najszybciej do lekarza żeby nie wdało sie jakieś zakarzenie, wirusy lub bakterie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
penek Gość
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 7:56 pm Temat postu: marszczybober |
|
|
A oto moja historyjka
Bawilem się penisem (tzn. wiadomo o co chodzi) i w pewnym momecie za mocno sie nim zabawilem !
Poczułem ból taki, ze z mnei zgielo i odebrało oddech !;D
Ledwo wytrzymalem z krzykiem, a byłem u ciotki w kiblu xD
obyło się bez krwi ale w miejscu gdzie napletek przystawał do "czapy" a było to na około całej zołądzi był biały pas ....
początkowo bolało jak skurczesyn pierwszego dnia powstrzymałem się z oddaniem moczu ... bo bardziej to przypominało walke z wiatrakami .. doslownie sikalem pzez 30 min i wysikalem ok 30 kropel przyczym pzy kazdej bolało to tak jakby ktos siarką potraktował mują cewkę moczową..
2 dzien tez był że tak powiem zmarnowany bo mielismy akurat wycieczkę nad jezioro ...
Nieość że "ijszłem" jak bym miał ze 4 kilo świeżego kloca w majtkach, to gdy weszłem do jeziora poczułem jakby ktoś mi dmuchną żarem w majtki
Oczywiście wytlumaczylem się ciotce że udeżyłem sie o barierki
nie sikałem juz 4 dni ... niestety pęcheż nie sługa, gdy już byłem blady i miałem gorączkę, pomyslałem " a ty mały Hu*** najwyżej cie urzne jak mnie bedzies ztak bolał " poszłem do kibla i co ? i mocz leciał bez bólu (kilka h wczesniej wziełem tabletkę pzeciwbólową i pzeciwinfekcyjną ) . Penis wyglądał normalnie.
Morał:
Nie tarmoś benka na wakacjach u ciotki
Odpowiedz na pytanie: mozesz pujsc do lekaża ale jesli nie chcesz wez cos pzeciwbulowego staraj sie sikać z nasunietym napletkiem I troszke przytrzymywać tak zeby mocz sie zbierał pod nim... Jest to lekko bolesne ale mocz ma własciwosci bakteriobujcze! A penis goi się szybko 2 dni i wruci do sprawnosci:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|