FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
odaliska Gość
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 1:53 pm Temat postu: pełny pęcherz w trakcie stosunku... |
|
|
mam spory problem... zawsze po orgazmie albo pewnego rodzaju "wyladowaniu sie" w trakcie stosunku lub masturbacji zaczyna od razu bardzo chciec mi sie sikac. jesli zdarza sie to w trakcie stosunku to bardzo czesto przed moim partnerem i wtedy w zasadzie bol pecherza uniemozliwia mi dalsze wspolzycie, chociaz stymulacja pochwy w zasadzie jest nadal przyjemna. czy ktos moze to wyjasnic albo pomoc? to dla mnie duzy problem, bo zawsze jak dochodzi do stosunku to sie tym stresuje i moj partner rzadko ma okazje skonczyc przede mna... dodam, ze potem i normalnie nie mam zadnych problemow z oddawaniem moczu i staram sie pilnowac, zeby miec pusty pecherz przed zblizeniem. moze byc nawet absolutnie pusty a i tak mam potem wrazenie, ze jest pelny i bolesny, w toalecie oddaje wtedy przecietna ilosc moczu (nie bardzo duzo i nie bardzo malo). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 2:47 pm Temat postu: |
|
|
Kanaliki krwionośne sie rozszerzją, powodując uczucie parcia na pęcherz. Krwe szybiciej i więcej przeplywa podczas podniecenia przez ciało jamiste (łechteczke/penisa). Organizm też zużywa dużo energi a podczas wytwarzania enegi pracuje cały organizm przetwarzając i chcąc szybko wydalić niepotrzebne i szkodliwe substancje - pod postacią moczu.
Zjawisko powszechne i nie groźne, chodz racja czasem dokuczliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|