Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 7:13 pm Temat postu: |
|
|
myśle że może sie różnić ale chyba żadko wsumie dlamnie npo niema żadnej różnicy _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 9:09 pm Temat postu: |
|
|
ale pytasz o orgazm osiagniety penetracja czy o taki lechtaczkowy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolcia2601
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Uuu no właśnie...itak itak poprosze:P i przy okazji czy orgazm u meszczyzny też sie jakos różni? Jest jakiś lepszy czy inny? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 11:22 pm Temat postu: |
|
|
u mezczyzny to nie wiem, nie pytalam nigdy hehhe , ale sie zapytam
jezeli chodzi o mnie to orgazm osiagniety pesczotami lechtaczki wole bardziej... po nim to odplywam
a orgazm osiagniety podczas penetracji dla mnie jest inny, mniej intensywny i mnie tak nie meczy bo po lechtaczkowym to opadam z sil na jakis zcas |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolcia2601
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 2:30 pm Temat postu: |
|
|
zapytaj zapytaj:P i powiec:D Noo a orgazm łechtaczki jest duzo lepszy zgadzam sie;D Poprostu tak sie spac chce potem;D hehe uwielbiam to uczucie:) Mam dopiero 15 lat...wiec nie uprawiałam jeszcze sexu:P Jeszcze troszke z tym poczekam ale bardzo jestem ciekawa czy to coś naprawde tak wspaniałego? Czy miłość francuska nie jest przyjemniejsza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 2:47 pm Temat postu: |
|
|
Karolcia alez Ty masz pytan . z 2giej strony dobrze ze sie przygotowujesz,zeby w kulminacyjnym punkcie nie dac plamy , ale duzo inf. jest na necie,wystarczy poszukac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolcia2601
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 4:15 pm Temat postu: |
|
|
jak wiem że dużo jest w necie:) a jednak zawsze lepiej dopytać osoby doświadczonej:) Kogos kto juz to robił,a nie jakiś hipotez i regułek z internetu:)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 9:07 pm Temat postu: |
|
|
No to ja Ci powiem- poczekaj. Serio, nie ma się co spieszyć. Wyznawaj zasadę "Będę z nim całe życie, więc jeszcze się sobą nacieszymy", a nie "Będę z nim całe życie, więc dlaczego by nie właśnie teraz?".
Jakkolwiek śmiesznie to zabrzmi, możesz tego potem żałować. Może niekoniecznie czynu, ale tego, że się z tym pospieszyłaś. I to Ci mówię ja, dziewczyna, która na tym forum jakiś czas temu z przerażeniem oczekiwała na odpowiedź czy nie jest czasem w ciąży. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 9:58 pm Temat postu: |
|
|
tak , zgadzam sie warto poczekac na ta odpowiednia , ukochana osobe
a jezeli chodzi o orgazm osiagniety podczas penetracji to mi zajelo troche czasu nauczenie sie go trzeba znalezc ta odpowiednia dla ciebie pozycje, kont wkladania czlonka itp. wiec to troche pracy - przynajmniej ja tak mialam ale jak juz to osiagniesz to jest super |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolcia2601
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 2:50 pm Temat postu: |
|
|
Macie racje:) Niewarto sie śpieszyć....a jednak czasem sa takie chwile kiedy nachodzi mnie taka ochota...że ledwo sobie radze,bo to wkońcu tylko chwila... A jednak trzeb asie powstrzymać A moze jakiś taki odpowiedni wiek? Żeby nie było za wcześnie? Chodzi o sex oczywiscie:) Jestem bardzo ciekawa tego temtu i wszystkiego co go dotyczy,ponieważ chce sie dobrze przygotowac:) A jesli chodzi o ten orgazm to napewno jest super:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|