Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Petting?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 03, 2007 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myśle że może sie różnić ale chyba żadko wsumie dlamnie npo niema żadnej różnicy
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Paź 03, 2007 9:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale pytasz o orgazm osiagniety penetracja czy o taki lechtaczkowy??Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Karolcia2601

PostWysłany: Sro Paź 03, 2007 11:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uuu no właśnie...itak itak poprosze:PSmile i przy okazji czy orgazm u meszczyzny też sie jakos różni? Jest jakiś lepszy czy inny?Smile
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Paź 03, 2007 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mezczyzny to nie wiem, nie pytalam nigdy hehhe , ale sie zapytam Wink

jezeli chodzi o mnie to orgazm osiagniety pesczotami lechtaczki wole bardziej... po nim to odplywam Smile
a orgazm osiagniety podczas penetracji dla mnie jest inny, mniej intensywny i mnie tak nie meczy bo po lechtaczkowym to opadam z sil na jakis zcas Wink
Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zapytaj zapytaj:PSmile i powiec:D Noo a orgazm łechtaczki jest duzo lepszy zgadzam sie;D Poprostu tak sie spac chce potem;DRazz hehe uwielbiam to uczucie:) Mam dopiero 15 lat...wiec nie uprawiałam jeszcze sexu:P Jeszcze troszke z tym poczekam ale bardzo jestem ciekawa czy to coś naprawde tak wspaniałego? Czy miłość francuska nie jest przyjemniejsza?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karolcia alez Ty masz pytan Razz. z 2giej strony dobrze ze sie przygotowujesz,zeby w kulminacyjnym punkcie nie dac plamy Smile, ale duzo inf. jest na necie,wystarczy poszukac Razz

Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak wiem że dużo jest w necie:) a jednak zawsze lepiej dopytać osoby doświadczonej:) Kogos kto juz to robił,a nie jakiś hipotez i regułek z internetu:))
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to ja Ci powiem- poczekaj. Wink Serio, nie ma się co spieszyć. Wyznawaj zasadę "Będę z nim całe życie, więc jeszcze się sobą nacieszymy", a nie "Będę z nim całe życie, więc dlaczego by nie właśnie teraz?".

Jakkolwiek śmiesznie to zabrzmi, możesz tego potem żałować. Może niekoniecznie czynu, ale tego, że się z tym pospieszyłaś. Wink I to Ci mówię ja, dziewczyna, która na tym forum jakiś czas temu z przerażeniem oczekiwała na odpowiedź czy nie jest czasem w ciąży. Wink
pituszka

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak , zgadzam sie warto poczekac na ta odpowiednia , ukochana osobe Smile
a jezeli chodzi o orgazm osiagniety podczas penetracji to mi zajelo troche czasu nauczenie sie go Wink trzeba znalezc ta odpowiednia dla ciebie pozycje, kont wkladania czlonka itp. wiec to troche pracy - przynajmniej ja tak mialam ale jak juz to osiagniesz to jest super Very Happy
Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Pią Paź 05, 2007 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Macie racje:) Niewarto sie śpieszyć....a jednak czasem sa takie chwile kiedy nachodzi mnie taka ochota...że ledwo sobie radze,bo to wkońcu tylko chwila...Razz A jednak trzeb asie powstrzymaćWink A moze jakiś taki odpowiedni wiek? Żeby nie było za wcześnie? Chodzi o sex oczywiscie:) Jestem bardzo ciekawa tego temtu i wszystkiego co go dotyczy,ponieważ chce sie dobrze przygotowac:) A jesli chodzi o ten orgazm to napewno jest super:D
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 5 z 24