Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Petting?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

słodki - ananas, winogrona, awokado
goryczka - czosnek, kalafior i brokuły, kawa, alkohol
kwaśny - proteiny pochodzenia zwierzęcego
tutaj było na ten temat:
http://www.biomedical.pl/forum/poprzedni-vt1608.html?postdays=0&postorder=asc&start=0

on30 napisał:

Czy jest możliwość zwiększenia (leki, witaminy, itp) ilości spermy podczas wytrysku?

wyczytałam, że uzupełnienie diety 30-60 mg cynku dziennie może zwiększyć ilość oraz jakość spermy (pestki dyni, czerwone mięso, ryby), oprócz tego wit C, inozytol (pestki słonecznika, muesli, drożdże piwne, melasa, żółtko jajek, kasza jaglana, rodzynki, pistacje, orzeszki ziemne, owoce cytrusowe), arginina (mleko, pszenica)...
Karolcia2601

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakoś dziwnie niemoge sobie wyobrazić tego ,,finału" w buzi...Sad Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe Karolcia toz nie musisz od razu probowac Smile duzo osob sie nie moze przełamac,ja nie wyobrazam sobie analu Razz. hehe. z czasem nabierzesz odwagi i doswiadczenia Smile

BTW: a co do smaku spermy...ja tam nie widze zadnej roznicy..jest w sam raz Smile ani nie słodka ani nie kwasna Smile taka jaka lubie hehehe RazzRazzRazz

Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 8:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie....ale chciałabym spróbować i wkoncu sie przełamać trzeba;PSmile
Mam nadzieje ze mi sie to uda:) ale łatwo niebedzie....Sad
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karolcia może ja bedę teraz marudzić i troche "matkowac" chociaż kazdy decyduje o swoim zyciu, wydaje mi się że jesteś za młoda i dlatego też masz wątpliwości. Mozesz kiedys tego załowac!! Marudze nie?Razz

Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nie marudzisz. Wink Masz dokładnie takie samo zdanie na ten temat jak ja. Wink
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie wiec dlatego napisalam ze z wiekiem nabywa sie doswiadczenia i odwagi Smile. po co teraz to robic skoro nie jest sie pewnym na 100% Smile moze i ja z wiekiem odwaze sie na anal ? Smile haaaaaaaaaaa! sama nie wierze chyba w to co pisze.
Karolcia- nie jestes pewna-poczekaj Smile nic złego sie nie stanie Smile

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no moim zdaniem to 15 latek faktycznie za malo jak na sexik Wink

co do przelamania sie odnosnie sexu orlanego tez keidys myslalam ze nie dam rady, obrzydzenie i takie tam ale.... pewnego dnia sprobowalam, spodobalo mi sie i teraz robie to notorycznie hehe Wink mysle ze w koncu jak sprobowalam to byl najlepszy zcas bo do tego dojzalam Smile
z analem bylo podobnie ale pozniej niz z sexem oralnym ....

a co do smaku spermy to ja np. widze roznice u mojego faceta ... jak zje winogronka bo lubi bardzo to ma slodsza jak wypije troche to taka mdla jakas jest ale co mi tam i tak to lubie Very Happy Cool
Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie momęt;PVery Happy jak na sex to oczywiscie że za wcześnie!Smile Mowy niema,niejestem gotowa wiec jeszcze poczekam:DRazz Ale petting?Smile no na to chyba jest ok:) I musze przyznać ze sie chyba uzależniłam kocham tO:PVery Happy

Nie marudzisz oczywiście ze nie:PSmile Doceniam kazdą rade i zdanie;DRazz
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Paź 10, 2007 4:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tak lubie pomarudzić Razz W każdym razie to ja niczym nie moge się w tej sprawie pochwalić, chociaz mam woje 23 lata to nadal nie współżyłam. To nie kwestia tego że nie mam z Kim, bo mam wspaniałego chlopaka i planujemy wspólne zycie, chce po prostu zrobić to po slubie. Wiem że to często wywoluje śmiech, po jest to staromodne i juz malo spotykane, ale to nie kwestia religii ale moje własne odczucia. Oczywiście nie ma czegoś takiego że nie sypiam z moim chłopakiem, często nocuje u mnie ale spanie razem a współzycie to dwie rózne rzeczy. Ale jest taka mentalność ludzi że jak mowie ze sypiam z Nim to ludzie od razu maja tylko jedno na mysli:)

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 8 z 24