Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Petting?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karolcia2601

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi rownież sie wydaje iż to sprawa psychiki...Smile No dobra to teraz pytanie...przypuscmy taka sytuacje...chłopak pobudza łechtaczke penisem,dziewczyna ma stringi i niema wytrysku....czy zajdzie w ciaze?
Ewentualnie...chłopak ociera swoim członkiem od tyłu o to miejsce dziewczyny...ona ma stringi i niema wytrysku...ciąża mozliwa?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej cieżko bo niby jak miały by sie plemniki do drug rodnych dostać i przede wszystkim skąd plemniki;P?
w ciąże na prawde nie jest tak łatwo zajść jak to sie powszechnie myśli w Twoim wieku;);P ale wszystko da sie zrobić chwila nieuwagi:D i przyjmnosci i może być po sprawie
Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 11:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli nie? Smile Tak niestety...to jakaś obsesja...na logige biorąc nie ma możliwości,ale nerwy strach i wyobraźnia robią swoje:/
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To chyba podstawowy problem i obawy dziewcząt decydujacych się na petting i współzycie. Czy ja zajdę w ciąże?? Później strach, oczekiwanie na miesiączkę... Ale myslę że z wiekiem to mija, bo jesli ma sie juz te 20 lat to kwestia ciąży nie jest juz taka straszna, chociaż pracujać na Noworodkach rodziły dziewczyny mające 17 lat i naprawdę świetnie wczuły sie rolę matek:)

Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 12:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To prawda....mam nadzieje ze z czasem minie...poprostu staram sie na logige to brać...że niema takiej możliwiości...ale ta głupia wyobraznia jest czasem silniejsza...a przeciez w ciaze mozna zajsc poprzez stosunem i wytrysk nasienia we wnatrz...i tez nie zawsze:PSmile
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 9:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja znowu będę obstawać przy tym, ze jeżeli wątpliwości są tak duże, to jeszcze nie jesteś gotowa na współżycie czy petting.

Kiedyś to minie i wtedy będziesz wiedziała,że już czas. Wink
on30

PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 9:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i tak juz przy okazji jak namówić partnerke do połknięcia?? Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on30 napisał:

moze nie tak od razu? to ze Cie podnieca ten fakt to juz wiemy, Karolcia jest poczatkujaca osoba wiec nie od razu Krakow zbudowano Confused

Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie...cierpliwosci:DRazzSmile Ja poczatkujaca jestem i ciesze sie ze nikt mnie za moja chec wiedzy nie ponagla wrecz przeciwnie...stara sie zrozumiećSmile:*
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on30 napisał:

nie namowisz... mozesz powiedziec ze fajnie by bylo gdyby takz robila albo napomknac cosik... nie zmusisz do tej czynnosci, kobieta musi sama chciec i sama musi sie przemuc do sprobowania... i wtedy jej sie spodoba lub nie Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 10 z 24