Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaffka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 19, 2017 10:59 am Temat postu: |
|
|
Mnie też to ostatnio dopadło, za przyjemnie nie było, iałam mega stresa żeby móc w razie problemu pójść szybko do toalety, nie było to za fajne, szczególnie w pracy, dobrze że urofuraginum max szybko zadziałało, lepiej mieć w apteczce na wszelki wypadek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulkrz
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2017 11:49 am Temat postu: |
|
|
Oj tak, zdecydowanie z tych leków bez recepty urofuraginum max jest najlepsze i cenowo i po prostu jest skuteczny. A że infekcje lubią wracać, jeśli o siebie nie zadbamy, to warto mieć coś w zanadrzu. Chociaż jak piecze bardzo, to zdecydowanie warto pójść do lekarza i się też przebadać. Nie jesteśmy lekarzami przecież |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smegi
|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2017 8:47 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze, że jest coś co można kupić bez recepty, domowe sposoby mam przetestowane, wygrzewanie, picie wody z sodą i wiem że chociaż to łagodzi to nie leczy na tyle żeby całkowicie przeszło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karina90
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2017 6:14 pm Temat postu: |
|
|
To pewnie zapalanie pęcherza. Też niedawno złapałam, jak tylko zaczęła się jesień.. U mnie na szczęście obyło się bez wizyty u lekarza. Poczytałam i kupiłam tabletki, które wiele osób poleca urofuraginum max, zależało mi, żeby dawka była wzmocniona i żeby nie trzeba było brać ich nie wiadomo ile dziennie. Brałam je tydzień i zapalenie przeszło i od tamtego momentu spokój |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Czero98u
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2017 10:05 am Temat postu: |
|
|
No na pewno zapalenie pęcherze. Każdego to dopada w takim okresie.
____
http://www.smakizdrowia.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Elisa
|
Wysłany: Wto Lis 14, 2017 4:50 pm Temat postu: |
|
|
Ja z ostrym zapaleniem pęcherza poszłam do ginekologa i dostałam antybiotyk właśnie na bakterię, która to powoduje. Także nie demonizujmy ginekologów, że nie rozróżniają grzybicy od zapalenia dróg moczowych... Niestety, ta przypadłość lubi wracać, można tylko stosować profilaktykę, żeby nie wróciła: dużo pić i zażywać suplement np. z żurawiną i witaminą C. To stwarza nieprzyjazne dla bakterii środowisko, przez co łatwiej jej się pozbyć.
Jak już dostaniemy zapalenia dróg moczowych - trzeba sięgnąć po lek z furaginą i brać przez tydzień, jak zaleca producent. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Halinka098
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2018 3:02 pm Temat postu: |
|
|
Może to zapalenie pęcherza. idz jak najszybciej do dobrego urologa. Poszukaj prywatnie np. na ranking.abcZdrowie.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamila00
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 25, 2018 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Z opisu wygląda to na zwykłe zapalenie pęcherza. Wystarczy iść do lekarza ogólnego i zrobić badanie moczu, jeśli to to przepisze ci lek z furaginą i po problemie. Od siebie mogę polecić urofuraginum max, bo wystarczy łykać mniej tabletek. Możesz w międzyczasie jeść żurawinę i pić dużo wody, na pewno nie zaszkodzi. Nie martw się na zapas, jeśli to nie zapalenie pęcherza powinnaś dopiero iść do urologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|