Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mati91
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 4:15 pm Temat postu: Pieczenie w gardle i oczu. |
|
|
Witam! mam problem,nie wiem co mi jest.Od 3 lat czuję dziwny zapach w pokojach ogólnie to w całym domu ale w pokojach najgorzej nie wiem dlaczego robiłem wszystkie testy alergiczne i wszystko ok na nic nie jestem uczulony-nie mogę spać w pokoju bo gdy wstanę rano oczy i całe gardło mnie piecze,oczy mam podpuchnięte i wyschnięte,stosowałem przepisane przez lekarza krople do oczu, robiłem już dużo badań, i niby wszystko jest w porządku.już próbowałem wszystkiego wyrzuciłem dywan,stare łóżko,fotele ale to na nic.Także nie mogę znieść zapachu jakichkolwiek perfum i proszku Czy to może być rak płuc albo krtani :PROSZĘ O POMOC
Ostatnio zmieniony przez mati91 dnia Pią Mar 26, 2010 4:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 4:26 pm Temat postu: |
|
|
mati91
Skoro badania wyszły dobrze,to nie może być żadnych zmian chorobowych.Takie objawy wynikają z obecności w danym pomieszczeniu,czy gdzie indziej też występują takie objawy w innych pomieszczeniach,na wyjazdach.czy wykonano jakieś badania w tym pomieszczeniu?Czy nie występuje jakaś grzybnia(może być ukryta) czy inni domownicy też mają jakieś odczucia.? _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mati91
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 4:34 pm Temat postu: |
|
|
Chodzi o to,że wychodzę często do znajomych,rodziny i nigdzie tego nie czuję i myślę że jestem chory tylko nie wiem na no uważam tak bo w domu jest 5 domowników i nikt niczego nie czuje,nie ma żadnych objawów jest to dla mnie bardzo uciążliwe nie mogę spędzić ani minuty w pokojach muszę wychodzić z domu.Czy to może być rak? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 8:50 pm Temat postu: |
|
|
mati91 gdyby to był rak to sądzę, że po tylu badaniach by coś wykryli.
może warto zastosować nawilżacze powietrza? jakieś odświeżacze?
i sprawdzić, tak jak sugerował carboczar, czy w domu nie ma grzyba lub nadmiernej wilgoci. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|