Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pieczenie w gardle i oczu.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mati91

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 4:15 pm    Temat postu: Pieczenie w gardle i oczu. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! mam problem,nie wiem co mi jest.Od 3 lat czuję dziwny zapach w pokojach ogólnie to w całym domu ale w pokojach najgorzej nie wiem dlaczego robiłem wszystkie testy alergiczne i wszystko ok na nic nie jestem uczulony-nie mogę spać w pokoju bo gdy wstanę rano oczy i całe gardło mnie piecze,oczy mam podpuchnięte i wyschnięte,stosowałem przepisane przez lekarza krople do oczu, robiłem już dużo badań, i niby wszystko jest w porządku.już próbowałem wszystkiego wyrzuciłem dywan,stare łóżko,fotele ale to na nic.Także nie mogę znieść zapachu jakichkolwiek perfum i proszku Czy to może być rak płuc albo krtani Question Confused:PROSZĘ O POMOC

Ostatnio zmieniony przez mati91 dnia Pią Mar 26, 2010 4:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
carboczar

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mati91
Skoro badania wyszły dobrze,to nie może być żadnych zmian chorobowych.Takie objawy wynikają z obecności w danym pomieszczeniu,czy gdzie indziej też występują takie objawy w innych pomieszczeniach,na wyjazdach.czy wykonano jakieś badania w tym pomieszczeniu?Czy nie występuje jakaś grzybnia(może być ukryta) czy inni domownicy też mają jakieś odczucia.?
mati91

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chodzi o to,że wychodzę często do znajomych,rodziny i nigdzie tego nie czuję i myślę że jestem chory tylko nie wiem na no uważam tak bo w domu jest 5 domowników i nikt niczego nie czuje,nie ma żadnych objawów jest to dla mnie bardzo uciążliwe nie mogę spędzić ani minuty w pokojach muszę wychodzić z domu.Czy to może być rak?
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mati91 gdyby to był rak to sądzę, że po tylu badaniach by coś wykryli.
może warto zastosować nawilżacze powietrza? jakieś odświeżacze?
i sprawdzić, tak jak sugerował carboczar, czy w domu nie ma grzyba lub nadmiernej wilgoci.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1