Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
koori6
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 12:17 am Temat postu: Ślady na bikini i okolicach |
|
|
Kiedys czesto sie zacinalam przy goleniu, przy czym wychodzily brzydkie krostki. Także włoski też czasem mi wrastały. Teraz juz troche tu ustapilo, no moglo by byc idealnie, gdyby nie to ze jeszcze troszke krostek zostalo w miejscu pachwiny i brzydkie jakby czerwono-siwe blizny(na to mi wyglada ale pewna nie jestem czy to blizny ) tak ok. 1 cm nad wzgórkiem łonowym. Na dodatek z chłopakiem bo dłuższym czasie postanowiliśmy robić coś więcej a ja się wstydzę pokazac z takim czymś. I co tu robic?
temat przeniosłam do innego działu i tematu. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martha...
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 11:49 am Temat postu: |
|
|
musisz poczekać ja też miewam takie 'blizny' ale one znikają po jakimś czasie niestety nie zagwarantuję Ci jak długo to potrwa... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
koori6
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 7:04 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie o to chodzi ze czekalam,. nawet sie nie golilam, bo myslalam ze po takim czasie to przejdzie, nie tykalam tego i wogole nie znikalo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marcin_24
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 1:38 am Temat postu: Dziwne zmiany skórne, krosty na skórze w okolicach intymnych |
|
|
Dolegliwosc wyleczona, prosze o skasowanie.
Ostatnio zmieniony przez marcin_24 dnia Sro Maj 26, 2010 10:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 8:14 am Temat postu: |
|
|
masz uczulenie na golenie... skora jest zbyt wrazliwa. moze sproboj golic sie jakimis kosmetykami nie uczulajacymi.. musisz poszukac w sklepie.
miejsca intymne sa wrazliwe zarowno u mezczyzn jak i kobiet. ale zyjemy w XXI wieku wiec na rynku jest masa kosmetykow nieuczulajacych .
poczekaj na odp jeszcze kogos. mam nadzieje ze sie nie myle.\
ps- kłykciny inaczej wygladaja..a drozdzaki wyleczyłes?te krostki nie maja z nimi nic wspolnego. drozdzak na skorze wyglada zupelnie inaczej. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 4:39 pm Temat postu: |
|
|
witam
możecie mi poradzic co robic, aby po depilacji miejsc intymych nie wyskakiwały krostki ?
odkąd pierwszy raz poddałam się depilacji to wciąż te krostki są widoczne, tak jakby nie zgolone do końca włoski .. chciałabym miec idealną, gładką skórę ..
proszę o radę ..
pozdrawiam i z góry dziękuję
------edited by emilka-----
przeniosłam do innego działu i tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 5:10 pm Temat postu: |
|
|
Hmm...Wosk albo pasta cukrowa...Maszynką nigdy nie będzie do końca gładko... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 8:48 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka - a pasta cukrowa drogo wychodzi (aby ją zrobic) ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Taniocha jeśli chcesz zrobić ją sama w domu...Już gdzieś opisywałam jak ją zrobić...Poszperaj tu w tematach a na pewno znajdziesz _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 9:12 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka - dobrze, poszperam w tematach i na pewno znajdę ten opis, dzięki za pomoc _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|