Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pierwsza antykoncepcja, środki bez recepty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
niebylekto

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 12:34 am    Temat postu: pierwsza antykoncepcja, środki bez recepty Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chce rozpoczac wspolzycie ze swoim chlopakiem. ale boja sie zrobic to z uzyciem tylko prezerwatywy. chce miec wieksza pewnosc ze nie zajde w ciaze. mam pytanie czy sa jakies dobre srodki antkoncepcyjne bez recepty? a jesli mam ju isc do ginekologa to czy w prost mam go popsosic o srodki antykoncepcyjne? prosze odpowiedzcie,

----edit by emilka----
proszę nadawać tematom jasne i bardziej sprecyzowane tytuły.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 2:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tabletek antykoncepcyjnych nie dostaniesz bez recepty. jeżeli nie ufasz prezerwatywie, to proponuje wybrać sie do ginekologa i wprost poprosic o dobranie odpowiednich tabletek dla Ciebie. Smile
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozesz zastosowac globulki dopochwowe..."Patenex Oval". Polecam je osobiscie Wink cena od 12 do 24 zł Razz zycze udanych chwil

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1