Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 11:24 pm Temat postu: Pierwsza dziewczyna / chłopak- podniecenie? |
|
|
Witam Mam takie pytanie. A więc- jeżeli facet powiedzmy w wielu 18 lat ma swoją pierwszą miłość ( nigdy nikogo nie miał, ona również ) to czy poprzez zwykły uścisk dłoni ( trzymanie za rękę np. oglądając wspólnie film, idąc po chodniku ) dochodzi do podniecienia po obu stronach?
Słyszałem o takim przypadku, że facet podczas oglądania filmu ze swoja dziewczyną nawet szczytował mimo, iz tylko trzymał ją mocno, ciepło na rękę
Co o tym sądzicie? A jak jest z pocałunkami?
Ja czegoś takiego nie doświdczyłem dlatego się pytam. Pzd |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 12:45 am Temat postu: |
|
|
hehe 18 lat jak na pierwsza dziewzyne to troche dużo.... ale w sumie to jest możłiwe:) zależy oczywiście od psychiki danego osobnika ja miałem czasem takie sytytuacje ze szedłem z dziewczyna przez miasto do niej do domu albo w busie bez słowa;] wchodziliśmy do domu i był szał takie milczenie pobudza wyobraźnie:D wiec czasem powoduje podniecenie
mi sie tak zdarzało i nawet nie koniecznie przy pierwszej dziewczynie konkretnie to przy drugiej;)
ale szczytować przy filmie to mi sie nie zdarzało z dziewczyna tylko oglądając...... film co prawda zazwyczaj był pretekstem...ale samo z siebe nigdy:d |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 12:11 pm Temat postu: |
|
|
hmm... ja mialam kiedys taka sytuacje, ze chlopak z ktorym sie calowalam ( tylko sie calowalam ) mial wytrysk, nic wiecej nie robilismy , a on byl prawiczkiem wiec mysle ze takie sytuacje moga sie zdarzac ale z tym filmem i trzymaniem za reke to jakos mi sie wierzyc nie chce
ja podczas pocalunku nie mialam orgazmu jedynie tylko podczas sexu, pieszczot piersi no i podczas lodzika ale tak jak powiedzialm mikmik wyobraznia moze zdzialac cuda, czasami jak sobie cos wyobraze to doslownie kipi we mnie
mikmik 18 lat to wcale nie duzo jak na pierwsza dziewczyne moj mezczyzna stracil dziewictwo w wieku 19 lat ze swoja pierwsza dziewczyna wiec to bylo jeszcze pozniej hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki Pzd |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justina1983
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 6:00 pm Temat postu: |
|
|
z tego co wiem to fakt ma sie motyle w brzuchu jesli kocha sie ta osobe.Ale zeby szczytowac to chyba nie?Sa inne sytylacje do tego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 7:16 pm Temat postu: |
|
|
hehe dobre to z tym filmem i trzymaniem za rękę... no w sumie, ha zalezy jaki to był film i co w nim dane osoby robiły ( ) ok, przepraszam, chyba nie powinnam
zgodzę się z wypowiedzią kolegi mikmik co do podnieceń to niekoniecznie one muszą być w wieku 18 lat i z pierwszym partnerem, partnerką. Ja np jestem w takim drugim i zarazem dużo silniejszym poważnym związku niż ten pierwszy i to co mnie podnieca lub właśnie mojego partnera jest dużo dużo wspanialsze i wyjątkowe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Myślę że jeżeli chodzi o film to chłopak i dziewczyna mogą się podniecić ale żeby był wytrysk bez robienia niczego to troszkę mi się to wierzyć nie chce...Jeśli chodzi o chodzenie za rękę to nie wiem jak jest u chłopaków ale dziewczyny to raczej nie podnieca nic nadzwyczajnego...Miałam chłopaka który jak tylko na mnie popatrzył od razu BYŁO WIDAĆ jego podniecenie ale gdy szliśmy za rękę raczej dla niego to nie było podniecające... Pozdrawiam _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 2:36 pm Temat postu: |
|
|
Bywa tak że facetowi może się zdarzyć wytrysk bez żadnej stymulacji i wsumie niejest to nic dziwnego ale jest żadko spotykane _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|