Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pierwszy raz - no i nic z tego!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Roxanka_19

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 7:48 pm    Temat postu: pierwszy raz - no i nic z tego! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaczelam wspolzycie z moim chlopakiem (dla nas obojga byl to pierwszy raz) i na samym poczatku wszystko dobrze stanal mu i wszedl we mnie ale zaraz zrobil sie sie ''maly'' i ''pomarszczony'', zaczal sie masturbowac ale nic z tego wiecej mu nie stanal, czym to moglo byc spowodowane? teraz planujemy drugi raz i boje sie ze znow nie wyjdzie i moj facet sie bedzie zle czul z tym bo po pierwszym razie strasznie to przezywal ze tak wyszlo!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem nerwy wzieły gore Rolling Eyes
1wszy raz to bardzo wazna chwila dla obojga. Facet byc moze bardzo przezywal ten fakt no i wyszlo jak wyszlo. Przy 2gim podejsciu radze sie odprezyc i nie myslec co to bedzie?oddajcie sie chwilom namietnosci a reszta przyjdzie sama Razz pzdr. i powodzenia Exclamation

Powrót do góry
sb

PostWysłany: Sro Maj 30, 2007 8:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem.pierwsz raz wychodzi najlepiej gdy nie jest 'ustawiany' czyli bez planowania ze zrobim to wtedy i wtedy i w taki sposob.kiedy wychodzi spontanicznie, bo zrobilo sie goraco.oczywiscie do tego trzeba meic mozliwosci.wtedy o tym sie nie mysli tak bardzo wiec jest mniejszy stres.moze postarajcie sie zby to 'wszlo samo z siebie' tak bez wczesniejszego ustalania
Powrót do góry
Roxanka_19

PostWysłany: Sro Maj 30, 2007 10:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje bardzo za odpowiedz, na pewno skorzystam z rad Exclamation

pozdrawiam Smile
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Maj 30, 2007 3:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej kiedy sex traktujecie jako zabawe Smile
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Maj 30, 2007 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, pamięć o zabezpieczaniu i atmosfera, ok, ale czasem warto trochę wrzucić na luz i spróbować mniej się przejmować. Wink
comet

PostWysłany: Sro Maj 30, 2007 4:13 pm    Temat postu: drugie podejście Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To był taki mały falstart.
Przewczesny wytrysk.
Raczej bym się tym nie przejmował.
Podniecenie wzięło górę i stąd cały problem.
Na tą całą sytuację mogła mieć również wpływ zbyt długa gra wstępna.
Przy kolejnej próbie powinno być łatwiej.
Gdyby jednak sytuacja się powtarzała niezbędny może się okazać kontakt ze specjalistą.

Cytat:
zaczal sie masturbowac ale nic z tego więcej mu nie stanął, czym to mogło być spowodowane?

Tutaj nerwy wzięły górę i wyglądało tak jak wyglądało.
Przydała by się tu chwila przerwy, a nie kolejna próba.
Teraz, to dopiero ma on zagryzkę.
Czasami po takim nieudanym podejściu związanym z dużym stresem, chłopak może odejść.
Więc uważaj i nie roztrząsaj tego.
Wystarczy, że on o tym myśli.
Powrót do góry
Roxanka_19

PostWysłany: Sro Maj 30, 2007 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wogole tego nie roztrzasałam, tylko porozmawialam z nim ze nic sie nie stalo ze wszystko jest w pozadku i bardzo mi podziekowal za to ze tak to potrakowalam i podeszlam do tego w taki sposob, takze wszystko jest ok Very Happy

dziekuje za odp

pozdrawiam Smile
Powrót do góry
mm

PostWysłany: Czw Lip 26, 2007 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja po pierwszym razie nie moglem ogolnie "dojsc"... tzn wszystko bylo ok stal jak stac mial:P ale chyba ze stresu nie moglem sie odprezyc itp... takze widzisz jedni maja problem z przedwczesnym wytryskiem inni wlansie jak twoj chlopak ze mu sie "skurczyL" itp... to kwestai chyba opanowania nerwow i wielu prob... niekt nie powiedzial ze pierwszy raz jest zajebisty itp... takze glowa do gory:) a do tego trzeba wyrobic sobie kondyche hehe...
Powrót do góry
ssak

PostWysłany: Pią Lip 27, 2007 1:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a no prawda nikt nie mówił że pierwszy raz jest super ale następnym razem będzie lepiej Wink i chciałem zadać pytanie czy czuje się jak się przebija błone dziewczynie ?bo ja tam nic nie czułem i mnie to zaciekawiło ;p pozdro Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1