FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fortuna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 6:28 pm Temat postu: Pierwszy raz. |
|
|
Jestem ze swoim chlopakiem juz dosyc dlugo i duzo o tym rozmawiamy.
Do jakiegos czasu podchodzilam do tego spokojnie dopuki nie doszlismy do wniosku, ze za jakis czas zaczniemy wspolzyc. Chce tego ale strasznie sie boje, ze zajde w ciaze.
Mam klopot z obliczaniem dni plodnych a do tego w zeszlym miesiacu rozregulowal mi sie okres.
Co mam robic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WamPia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Zabezpieczać się ?
Prezerwatywy i globulki, a wszystko powinno być ok.
Nie wiem ile masz lat, ale skoro się boisz, to może warto jeszcze poczekać ? _________________ Innym pomaga...a samej sobie nie potrafi, bo panicznie boi się strachu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 9:43 pm Temat postu: |
|
|
no własnie...globulki z gumkami napewno beda najlepszym rozwiazaniem..cykl nieregularny to troche ryzykowne,,bo nie wiadomo kiedy trafi sie na owulacje ale spokojnie podejdzcie do tego i nie stresuj sie ciagła mysla: czy nie jestes w ciazy itp. 1wszy raz ma byc niezapomniany,tym bardziej ze jestes z osoba ktora kochasz wiec postaraj sie o dobry nastawienie i bedzie wszystko ok. A dni płodne poznasz po sluzie:
ciagnacy sie,wygladajacy jak kurze białko i uczucie mokrosci w majtkach swiadczy o dniach płodnych -wtedy trzeba zachowac szczegolna ostroznosc
a sluz nie ciagnacy sie ,wystepujacy w malych ilosciach,grudkowaty, uczucie suchosci to dni niepłodne
pzdr. i mam nadzieje ze sie uda _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|