FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fmonisiek87
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 03, 2013 3:41 pm Temat postu: |
|
|
Hej
Od 2 tygodni mam palmienia. Na początku było brązowe ok. tygodnia, później jeden dzień jasno różowe i znowu brązowe a od wczoraj blado czerwone. Około 7.09. powinnam dostać miesiączkę. Od czego może być takie plamienie. Czy któraś z was tak miała. Gdzieś wyczytałam o plamieniu implantacyjnym, ale nie chyba nie.
Dodano po 30 minutach:
A czy może być tak,że tydzień plamienia był spowodowany infekcją,a następne plamienia to plamienia implantacyjne ??? czy miał ktoś tak.Bo nie ukrywam,że jest możliwość ,że mogę być w ciąży.
Dodano po 59 minutach:
halo jest tu ktoś ???
Dodano po 1 godzinach 36 minutach:
Od dziś te plamienia są większe,brązowe. Czy to może być miesiączka,nie boli mnie brzuch ani nie miałam żadnych objawów miesiączki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 04, 2013 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem na co jeszcze czekasz? W dodatku szukasz odpowiedzi na forum, jest bardzo wiele objawów w postaci plamienia. Niektóre mogą symbolizować właśnie nadejście ciąży, a inne mogą być objawami stresu lub przemęczenia. Udaj się do ginekologa bo już z tego co widzę zbyt długo czekasz! Nie wolno takich objawów bagatelizować. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fmonisiek87
|
Wysłany: Czw Wrz 05, 2013 2:04 pm Temat postu: |
|
|
Plamienia są nadal w jeden dzień więcej w drugi prawie wcale nie ma. Do tego wszystkiego mam bóle brzucha, czuje takie kłucia :/ i mdli mnie dziś od rana :/ co to jest. Wizyta dopiero w środę :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Macalsca
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lala321
|
Wysłany: Sro Paź 02, 2013 7:51 pm Temat postu: brązowe plamienia |
|
|
Witajcie!
Zawsze (już od prawie roku) po okresie mam brązowe plamienia... Taki jakby śluz. Chodziłam do ginekologa, ale niestety mi nie pomógł, jutro rejestruję się do nowego.
Badania mam wszystkie w normie, żadnych bakterii. A plamienia są i trwają do 2 tyg po okresie. Raz zdarzyło się, że nawet cały miesiąc.. Nie mam żadnych bólów. Raz gin dała mi jakieś hormony i przeszło odrazu, ale jak tylko skończyłam je brać znów się pojawiły.
Proszę o jakieś odpowiedzi.
Wiem, że najlepiej pójść do gina i na pewno to zrobię, ale chcę się tylko trochę zorientować, może któraś coś takiego miała..
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aska91
|
Wysłany: Pon Paź 14, 2013 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam, mam taki problem od lipca stosuję tabletki Vibin mini. Do tej pory wszystko było w porządku, okres występował w czasie 7 dniowej przerwy, ale w tym miesiącu zaobserwowałam coś dziwnego. Dzisiaj powinnam wziąć pierwszą białą tabletkę (placebo) tymczasem od dwóch dni, od soboty zauważyłam dziwną brunatną wydzielinę. Do tego bolą mnie jajniki, nie jest to bardzo ostry ból, tylko taki normalny jak w trakcie miesiączki. Wydzieliny nie jest dużo, jedynie kilka kropelek, zdarza się, że w trakcie podcierania się na papierze obserwuję czerwone gęste "niteczki". Ne mam pojęcia czy powinnam biec do lekarza czy spokojnie przeczekać tydzień placebo, zy jest to normalne? Dodam, że prawdopodobieństwo ciąży jest bliskie zeru, bo żadnej tabletki nie pominęłam przyjmuje je bardzo regularnie, nie brałam antybiotyków, a dodatkowo często stosujemy prezerwatywy. Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|