Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 11:22 pm Temat postu:
ale nie zawsze prawda? czy sie myle?
gorzczyk najlepiej bedzie jak poczekasz 16 dni i zrobisz test
a dlugo sie staracie? _________________
Powrót do góry
gorzczyk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 9:21 pm Temat postu:
Staramy się od stycznia tego roku a niewiem sama czy przed owulacja robiłam pare dni temu test ale wyszedł negatywnie dzisiaj po 2 łykach kawy zwymiotowałam a potem juz nic mi niebyło na dodatek pojawił sie brązowawy sluz jeszcze a owulke niewiem kiedy dokładnie mam bo cykl mnie robi w tzw jajo pozdrawiam odpisz co ty o tym myslisz
Powrót do góry
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 9:51 pm Temat postu:
Cytat:
Cześć dziewczyny mam problem jestem w 27 dniu cyklu moje cykle maja 41
Hmm no to tak w standardowym cyklu jeśli w miarę jest regularnie to owulka występuję około połowy cyklu . U Ciebie cykl trwa 41 dni więc owulka powinna wystąpić +/- 20 dnia cyklu- teoretycznie bo może wcześniej może później ale załóżmy ,że wystąpiła 20 dnia cyklu . JEśli wtedy wystąpilo plamienie to najprawdopodobniej było to plamienie okołoowulacyjne. Test zrób w dniu spodziewanej miesiączki bo inaczej da mylny wynik _________________ Jestem mamą ))
Powrót do góry
gorzczyk
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 2:07 pm Temat postu:
Witam raczej plamienie wystąpiło puźniej jak 20 dni po miesiączce a pozatym nie było to wielkie nawet kropli krwi tylko mladziutko miały płyn i bladziutko różowy tak by to wyglądało bardzo bym się cieszyła jak by wkońcu udało mi się zajść w ciążę ) pozdrawiam
Powrót do góry
asiulabe
Ostrzeżeń: 2
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 7:25 pm Temat postu:
a czy jeśli by jednak ktoś zaszedł w ciąże przy tabletkach anty i o tym nie wiedział to czy normalne krwawienie z odstawienia pojawiło by się w kolejnych miesiącach czy nie bo jak nie pojawi się to kobieta zorientuje się że jest w ciąży jak się zorientować wtedy, gdyby się pojawiło ze sie jest w ciąży bo przecież w ciąży tabletek anty nie wolno zażywać
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Objawy ciąży
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2