Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Płaski mały palec u stopy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kacha843

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 03, 2011 1:59 pm    Temat postu: Płaski mały palec u stopy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam taki mały problem. Od urodzenia mam spłaszczony mały palec lewej stopy. Ruchomość w stawach tego palca jest praktycznie zerowa (jedyny staw w którym się rusza to staw pomiędzy kością śródstopia a paliczkiem bliższym). Gdy zginam palce tylko ten palec pozostaje wyprostowany i tak jakby zachodził na palec 4. Nie sprawia mi żadnych dolegliwości ale śmiesznie i nieestetycznie wygląda. Obejrzałam ostatnio program "wstydliwe dolegliwości" na TLC i tam właśnie chłopak miał identyczny mały palec. Chciałam się dowiedzieć czy jest to może jakiś defekt genetyczny skoro ktoś jeszcze ma coś takiego Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1