Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
NUUUUlcia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 12:33 pm Temat postu: Plemniki na palcach. Czy mogę być w ciąży? |
|
|
Mam Straszny kłopot... i wcale mi z nim nie za wesolo. Otóz chodzi o to ze razem z moim facetem uprawilismy seks oralny... Zsunelam mu lekko napletek ale niesety nie potrafilam go potem przywrocic do odpowiedniego stanu.. zrobil to za mnie moj facet.. ale to nie o to chodzi.. podaczas go poprawial swojego czlonka mial resztki spermy na nim.. i z zapomnienia a moze z podniecenia zapomnial umyc rece i zaraz potam wlozyl mi je do pochwy... czy to mozliwe ze jestem teraz w ciazy?? prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 4:38 pm Temat postu: |
|
|
wiesz jamysle,ze jesli w ten sposob mozna bylo by zajsc w ciaze to co druga dziewuszka musiala by zajsc w ciaze;) pozdrowka,mysle ze nie masz sie czego bac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
NUUUUlcia
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 5:15 pm Temat postu: |
|
|
Dzięks:) wiesz długo sie nad tym z facetem zastanawialismy i szukalismy w roznych zrodlach ale nigdzie nie bylo jednoznacznej odp wiec sie po prostu martwie:) dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 6:13 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem prawdopodobienstwo na zajscie w ciaze jest bardzo male:) musialby miec sporo tej spermy na palcu, musialabys miec plodne dni i plemniki twojego faceta musialy by byc bardzo silne i ruchliwe ( to zaburza nawet palenie papierosow) pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 7:14 pm Temat postu: odp |
|
|
Powiem Ci,ze mam ten sam problem...a nawet jeszcze inny,gdyz zastanawiam sie.czy plyn ktory znajduje sie na penisie jeszcze dlugo przed wytryskiem ma plemniki? Przed zalozeniem prezerwatywy Moj chlopak piescil mnie i wlasnie sie boje,ze ten plyn mial plemniki...ale jak widzie odpowiedzi przedmowcow,to chyba nie ma sie czym martwic,mam taka ndzieje!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 8:20 pm Temat postu: |
|
|
plyn ktory sie wydobywa z penisa podczas podniecenia teoretycznie nie zawiera plemnikow - to jest plyn z prostaty... jedynie toz przed wytryskiem niektorzy mezczyzni maja tzw. kropelkowanie - tam znajduje sie jakis tam % plemnikow |
|
Powrót do góry |
|
|
|
NUUUUlcia
|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 9:15 pm Temat postu: |
|
|
A ja dostałam miesiączki więc nie mam się czym już martwic... cale szczęście dzięki wsystkim:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 9:16 pm Temat postu: :) |
|
|
Ale Ci zazdroszcze...bo ja nie...w dalszym ciagu:( dzieki Pituszka za odpowiedz:) zreszta kolejna juz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|