Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 3:36 pm Temat postu:
maciek mdłosci pojawiaja sie po 6-8tyg czasem pozniej. wg mnie ona sobie wmawia to ze moze byc w ciazy i od razu po posilku wydaje sie jej ze mdli ja. a tak naprawde to psychika płata figla. sam pisałes ze ma b.nieregularne cykle wiec nie pownienes sie stresowac i wyslac ja do gin zeby to wyregulowac. bo pozniej w przyszlosci bedzie ciezej zajsc w ciaze. _________________
Powrót do góry
Maciek_19
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 3:47 pm Temat postu:
Dobra, postaramy sobie juz nic nei wmawiać.. ale dla świętego spokoju zrobimy jutro test ciążowy żeby spać spokojnie a następnie udajemy sie do ginekologa na wyregulowanie cykli
Powrót do góry
Maciek_19
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 10:54 pm Temat postu:
No to teraz mogę spokojnie spać, Test zrobiony wynik zależy jak dla kogo w moim przypadku jak dla mnie pozytywny czyli brak ciąży )
co prawda test zrobiliśmy pod wieczór bo kolejna noc była by nie przespana ale mam nadzieje że po takim czasie wynik bd jak najbardziej prawdziwy ?
jak nie to mówcie mi szybko to te kolejne 15 zł mnie nei zbawi, Pampersy były by droższe
Dziekuje wszystkim za pomoc
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 10:58 am Temat postu:
maciek jesli od stosunku mineło 16dni to test jak najbardziej prawidłowy.
Maciek_19 napisał:
Pampersy były by droższe
racja i to o wiele. _________________
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja mechaniczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3