Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

podkręcanie rzęs

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Freya

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 01, 2006 8:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on ma szerokie zastosowanie..
też wiem, że nie którzy stosują go na włosy..
ale mnie by się raczej nie chciało "bawić" z tym Wink

co do tipsów to zapomniałam napisać ostatnio,
że nie dawno widziałam kobiete która miała tipsy z kolczykami Very Happy
to to dobiero jest przerażajace! Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
olkaaa
Gość

PostWysłany: Pon Maj 01, 2006 11:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do wlosow ? Oj a powiedz jak sie to robi bo moje lwosy potrzebuja jakies kuracji Smile

Mi wystarczajak maja na tipsach 100 roznych kolorow i blyskotek, takie ktore odstaja od paznokci na 5 cm. Ale najlepsze jak np przy kasie w sklapie taka lalusia ma paznokcie na 10 cm i nie moze pieniazkow wydac haha
Powrót do góry
olkaaa
Gość

PostWysłany: Pon Maj 01, 2006 11:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeszcze pwoiedz jka czesto mozna uzywac to do rzes?
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Pon Maj 01, 2006 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli chodzi o ten olejek to tak jak mówiłam/ pisałam nie uzywałam go nigdy na włosy.. więc w tej kwesti doradzić nie mogę Wink
co do rzęs to pare razy w tygodniu, przynajmniej ja tak robie..

Jesli chodzi o włosy to ja jednak wolę odzywki z drogerii Wink
Powrót do góry
olkaaa
Gość

PostWysłany: Pon Maj 01, 2006 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No w sumie racje.
Tylko jak sie samemu robi to jakos tak wie sie co to jest a jak ja uzywam tych z drogerii to w sumie nie wiem czy to cos daje czy nic...
A wlosy mam bardzo zniszczone bo u mnie prostownica to 2 razy w tygodniu.
Co prawda CHYBA mam jaks lepsza ale to i tak nie zmienia faktu ze sie psuja bardzo wlosy..
Ehh
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Pon Maj 01, 2006 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prostownica Very Happy wiem coś o tym Wink
ja mam z ceramiczną płytką, ale i tak niszczy włosy Wink
Powrót do góry
lolkaaa
Gość

PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja w sumie tez ceramiczna z jonizacja.. ale to tak naprawde jedno i to samo caly czas sie pali wlosy i o to chodzi... nie wiem jak to bedzie wp rzyszlosci juz teraz bez prostowania mam takie suche wlosy i okropne ze szkoda gadac..... Sad
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Czw Maj 04, 2006 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jakiej używasz odżywki?

P.S a tak poza tym to fajnie się z Toba pisze Very Happy
niczym na gg Wink
Powrót do góry
olkaa
Gość

PostWysłany: Sob Maj 06, 2006 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez to moge powiedziec o Tobie Smile
I dziekuje.
Ale sadze ze to troche inaczej.. Mi sie gg juz czasem nudzi jeszcze jaks ie z kims gada typu :
-czesc, co tam u ciebie?

teraz lubie tak lubie popisac tutaj i w ogole Smile rozpisac sie Smile

A co do temu odzywek i prostownic to zalozylam nowy temat wiec tam o tym pogadamy Smile
Powrót do góry
Lolkaa
Gość

PostWysłany: Nie Maj 14, 2006 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy Nafta Kosmetyczna tez moze ma jakies zastosowanie do rzes?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3