Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pojechała na weekend i nie wzięła tabsów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Misiek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 4:48 pm    Temat postu: pojechała na weekend i nie wzięła tabsów Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam

Moja dziewczyna bierze 4 opakowanie tabletek Novynette. Dzisiaj o 21 powinna wziąć 5. tabletkę, ale gapa zapomniała spakować do torebki i pisze do mnie z autobusu, że nie wzięła. Do domu wróci w niedzielę wieczorem, więc 3 tabletki przepadną.

Co robić?
Pomijać te 3 tabsy i 4 wziąć normalnie?

jestem w kropce
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no raczej.. innego wyjścia nie widzę
ale wtedy zabezpieczajcie się prezerwatywą dodatkowo
Powrót do góry
Misiek

PostWysłany: Czw Lis 15, 2007 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro rano idzie do lekarza, przepisze jej pewnie opakowanie i weźmie te tabsy normalnie

dzięki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1