Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pomocy paomocy

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ona97

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 19, 2008 1:28 pm    Temat postu: pomocy paomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam 17 lat sluchajcie w miesiacu pazdzierniku nie mialam okresu mam chlopaka i kochalam sie z nim 1 11.2008 nastepnie 16.11.2008 roku dzis jest 19 i nadal nie mam okresu tylko taki bialy sluz co mam robic co to oznacza ??? POMOCY
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Lis 19, 2008 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a kiedy normalnie dostajesz okres?
zabezpieczacie się ?
robiłaś test ciążowy?
Powrót do góry
ona97

PostWysłany: Sro Lis 19, 2008 1:39 pm    Temat postu: pomocy paomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gosia85 napisał:
a kiedy normalnie dostajesz okres?
zabezpieczacie się ?
robiłaś test ciążowy?
a wiec tak normalnie 23 lecz to bylo w pazdzierniku nie zabezpieczalismy sie testu nie robilam
Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Czw Lis 20, 2008 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojj...A czemu się nie zabezpieczyliście? Skończył w Tobie? Ile trwa Twój cykl miesiączkowy? Jakieś objawy związane z przypuszczaną ciążą?
zuku

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 2:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrób sobie test ciążowy i będzie wszystko jasne:) i nie będziesz się wtedy przejmować i stresowac niepotrzebnie:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1