FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kredka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 10:35 pm Temat postu: pomozcie gronkowiec |
|
|
Witam pomozcie mi u mojego brata wykryto gronkowca po tym jak zlamal reke i lezal w szpitalu ale pozniej wykryto nierownomierne bicie serca dociekajac wlasnie tego wykryto gronkowca co to moze byc jak to leczyc???brat ma 27lat.Jak to bywa lekaz duzo nie powiedzial moze dowiem sie od was prosze pomozcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katia Gość
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2006 11:42 pm Temat postu: :) |
|
|
Hej!! Ja tez miałam gronkowca złocistego ale naszczescie na migdalach które mi po porstu usuneli często chorowałam moja stala temperatura wtedy wynosila 37C czesto chorowoalam i mialam boleści brzucha po wycieciu mi wszystkich migdałów przestałam chorować i wrócilo wszytsko do normy Mam nadzieje ze twojemu Bratu tez sie polepszy moze wystraczy iść do porządnego specjalisty! wiem ze moje migdalki a serce to różnica ale mysle ze Historia twojego brata skonczy sie tak samo jak moja!!Pozdrawiam i 3mam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ruler...of the desk Gość
|
Wysłany: Pon Lip 10, 2006 10:36 am Temat postu: Gronkowiec |
|
|
Hey,
Mam podobny problem tzn. od ponad pol roku mam temperature w granicach 37-37,5. Do tego bialy jezyk (jak frote), bole gardla i bole z lewej strony brzucha. Z wymazu z jezyka wyszlo mi raz: ze jest to candida albicans, drugi raz, ze jest to wlasnie gronkowiec zlocisty...trzecim razem nie wykryte nic :shocked:
Chcialem sie zapytac w jaki sposob u Ciebie zdiagnozowano gronkowca, w sposob nie budzacy watpliwosci? Jak widac u mnie w miescie lekarze maja problem z utrzymaniem jednakowych wynikow :crying: ... a moze to cos innego? Czasami mam wrazenie ze w kale mam takie biale kulki jak ryz...tasiemiec?
Trudno mi to jednak ustalic do konca, bo jak same laboratoria maja rozne wyniki wymazow to jak ja mam sie dowiedziec co mi jest?
Zdrowka zycze...
Ruler |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|