Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karolcia2601
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 2:04 pm Temat postu: |
|
|
No własnie....sie zastanawiam...tylko wiecie mi bardziej chodzi o ujędrnienie bo pod bluska to push-up pomoze ale bez...już nie;D hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 7:12 pm Temat postu: |
|
|
hm... ale to serum tej jest ujedrniajace
kurcze sama nawet byz z ciekaowsci je uzyla... zobaczymy i tak uzywam tego rozowego ktore wczesniej wyszlo i jestem bardzo zadowolona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 9:56 pm Temat postu: |
|
|
ja mogę kupić i jak mi czas pozwoli to postosuje i zdam relacje _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alena98
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2018 9:57 am Temat postu: |
|
|
hmm mi też wiele kremów nie pomagało. Zastanawiałam się nad kupieniem kremu Frashe, bo ma w necie duzo dobrych opinii i z tego co widzę niezły skład wyciąg z kwiatów lawendy i ekstrakt z pąków |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2018 7:15 am Temat postu: |
|
|
Widziałam ten krem i nawet z ciekawosci sprawdziłam sobie jaki ma skład. Jedak tak naprawde powiekszenie biustu mozna osiągnąć nie przez stosowanie kremów ale za pomocą tabletek powiekszających. Które zawierają składniki, które delikatnie powiekszają piersi i je ujędrniają. Jasne, nie ma się tutaj co spodziewać powiekszenia zabiegowego ale z doświadczenia widzę, że powiekszenie jest. Brałam perfect bust. _________________ http://www.biomedical.pl/forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2018 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Tak z ciekawości to ile trwa branie takich tabletek aby był efekt? Pytam się bo zastanawiałam się nad spróbowaniem. No i jednak na stronie jest napisane aby stosować serum z tabletkami..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Pon Lip 16, 2018 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Bo serum nie zaszkodzi, nigdzie tutaj tego nie napisałam Jednak jest to jedynie wspomaganie a prawdziwą moc powiększajacą biust ma jednak moim zdaniem działanie tabletek powiększających. A nie jakiś krem, który raczej nie powiększy biustu w znaczny sposób. Ale go ujędrni no i zapobiegnie powstawawniu rozstępów, które mogą sieę tworzyć w przypadku powiększania biustu. Brałam tabletki ponad 3 miesiące. W tym czasie biust powiększył mi się na tyle,ze musiałam zmienić biustonosz na nowy. _________________ http://www.biomedical.pl/forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|