Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Porady dietetyczne (;

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
joku_raja

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 31, 2007 5:32 pm    Temat postu: Porady dietetyczne (; Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam 16 lat, 164cm wzrostu i ważę 49kg.
Chciałabym zrzucić jeszcze 4-5kg. Od września schudłam ponad 10 kg, ale kosztowało mnie to wyniszczenie organizmu, problemy z okresem itp.
Czy możecie polecić jakieś sprawdzone sposoby, diety? (:
Pozdrawiam (;
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 31, 2007 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem niemasz się z czego odchudzać ale jeśli chcesz to poprostu niejedz kolacji słodyczy ani fast food jedz dużo warzyw. Jednak odchudzając się od września schódłaś 10kg to prawie rok czasu więc myśle że przez taki długi okres diety schudnąć 10kg to niejest rekord świata ale to nie oto chodzi że mało czy coś poprostu wydaje mi się że dobrze robiłaś odchudzając się powoli ale przy tak wolnym chudnięciu niepowinnaś mieć zaburzeń może wybierz się do lekarza i zrób wyniki... a i co do teraz to dobrze by było jak byś ćwiczyła
joku_raja

PostWysłany: Wto Lip 31, 2007 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

małe niedociągniecie z mojej strony: chudłam tak do poczatku lutego i od lutego stale waze ok. 49kg.
unikam niezdrowej zywonosci, nie jem słodyczy, nie jem kolacji i juz nie wiem co mam robić O.o'
Powrót do góry
natalciabosman

PostWysłany: Nie Sie 12, 2007 5:51 pm    Temat postu: e Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja przy tym wzroscie waze 72 kg i chyba naprawde nie masz z czego sie odchudzac Smile
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Sie 12, 2007 9:20 pm    Temat postu: Re: Porady dietetyczne (; Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

joku_raja napisał:
Mam 16 lat, 164cm wzrostu i ważę 49kg.
Chciałabym zrzucić jeszcze 4-5kg. Od września schudłam ponad 10 kg, ale kosztowało mnie to wyniszczenie organizmu, problemy z okresem itp.
Czy możecie polecić jakieś sprawdzone sposoby, diety? (:
Pozdrawiam (;

bez zartow..

najlepij wtzuc fotke od klatki w dol Razz <nie mowie o nagiej> ale niektorzy maja takie predyspozycje do zbierania sie tluszczyku w podbrzuszu ale raczej tutaj to jakas mania

a co do diety - oblicz ilosc kalori i odejmij 500kcal
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1