Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 1:46 pm Temat postu: Pośladki jako symbol ładnej(go) kobiety ( mężczyzny )? |
|
|
No więc. Dlaczego tak jest że faceci ciagle patrzą się na pośladki kobiet? Po tym czy sa one piękne i jędrne wiele z facetów uważa że jest to piękna dziewczyna, nawet nie widząc twarzy No i stąd moje pytanie Dlaczego ciągle się patrzymy na pośladki, dlaczego one nas w pewien sposób "interesują" i kolejne pytanie.
Czy kobiety również patrzą na pośladki facetów Pzd |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 3:57 pm Temat postu: |
|
|
No jasne,że patrzą. Jedne bardziej, inne mniej, ale patrzą. Chociaż nie traktowałabym tego na zasadzie "pokaż mi swoje pośladki a powiem ci jaki jesteś" _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 4:32 pm Temat postu: |
|
|
Heh Poprostu sie pytam tak z ciekawości no i powiedzcie skąd to się bierze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 8:17 pm Temat postu: |
|
|
hehe ja patrze czasem czy facet ma ladne posladki ale nie zawsze, czasem poprostu idzie jakis koles i zwroce na to uwage bo ma na parwde ladna ta pupcie
a faceci nie wszyscy patrza na to jaki kobieta ma tyleczek , niektorzy wola biust |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:50 pm Temat postu: |
|
|
Taaa, z tym biustem to się zgodzę, zwłaszcza jak jest spory. Nienawidzę jak facet patrzy mi w dekolt zamiast w oczy.
A co do pupy: po prostu, bez większego zastanowienia. A dlaczego Wy patrzycie na długie kobiece nogi, albo ładny biust? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:53 pm Temat postu: |
|
|
ja tam nie patrze na meskie posladki . Jakie maja takie maja,jedni sexiejsze ,inni mniej taka ich natura..a faceci? nie wszyscy patrza na pupke,nogi, piersi...moj lof np. jak sie zaczelismy poznawac wcale nie patrzył na ciało tylko na to co mam w głowie heh a co było potem to Wam nie powiem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:57 pm Temat postu: |
|
|
karioka napisał: | Taaa, z tym biustem to się zgodzę, zwłaszcza jak jest spory. Nienawidzę jak facet patrzy mi w dekolt zamiast w oczy.
|
haha i skad ja to znam
wind_of_hope napisał: | moj lof np. jak sie zaczelismy poznawac wcale nie patrzył na ciało tylko na to co mam w głowie |
no moj tez ale.... pamietam jak spotkalismy sie po raz pierwszy to co chwila spogladal mi w dekold hehe... nie wiem czy tak odruchowo czy tak przyciagaly jego uwage
teraz jak mu to przypominam to mowi " sie dziwisz jakz alozylas taka bluzke to jak mialbym sie nie patrzec" ale moj men to cyckofil prawdziwy, dzien dla niego bez cycka to dzien stracony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Sluchajcie ja to ostatnio widzialam u faceta taki ekstra tyleczek ze normalnie ... Serio, cudenko Ale powiem wam ze najbardziej rozwala mnie to jak ide ulica, albo jestem w jakims sklepie i tak sobie mysle "ale ta laska ma fajny tylek" i ten osobnik sie wtedy odwraca i okazuje sie ze to.... Facet Mialam tak z 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Heh. Ciekawa historia Ja jak juz mam mówic to powiem że lubię zgrabne i małe pośladki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 11:18 pm Temat postu: |
|
|
A dla mnie znacznie wazniejszym aspektem niz posladki u mezczyzny jest raczej ta czesc bardziej z przodu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|