Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olaprawo
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 9:26 pm Temat postu: potrzeba mi pilnej rady! pilne!!! |
|
|
Dziewczyny..otóż sprawa wygląda tak..brałam tabletki, które teraz odstawiłam (dwa tygodnie), pięć tygodni temu ostatni raz miałam możliwość zajścia w ciąże (chociaż nie było wytrysku). Po pierwszym opakowaniu tabletek miałam normalne krwawienie z odstawienia, a potem po odstawieniu tabletek miałam plamienio-okres(raczej jak okres). Teraz jestem w połowie cyklu i zaczęło mnie boleć podbrzusze. Dodatkowo od około 3 tygdoni (czyli gdzieś dwa i pół tygodnia po stosunku) zaczęła mnie boleć głowa ale to tak,że czułam się jak przy chorobie lokomocyjnej (tzw "mulenie")Bóle te nie były rano,ale różnie-najczęściej wieczorem. Zrobiłam 4 testy ciążowe: wszystkie negatywne- dwa po 2,5 tygodnia ,a następne kolejno po 4 i 4,5. I niby nie powinnam się martwić, ale dzisiaj moja koleżanka wypaliła ,że jakaś jej znajoma miała bóle brzucha , zrobiła testy, które wyszły negatywnie i najprawdopodobniej jest w ciąży (ginekolog powiedział)...Czy mam się bać? Bo byłam mega spokojna...Tabletki zawsze co do minuty, nigdy wymiotów, ani nic...raz tylko napiłam się dwa łyki piwa po tabletce... Dziewczyny...czy jeśli miałam okres, 4 testy są negatywne, to czy to jest prawdopodobne,że jestem w ciąży? Jutro idę do ginekologa, bo nerwowo już nie wyrobię;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 11:02 pm Temat postu: |
|
|
jesli testy wykonalas po 16dniach od stosunku to sa prawidłowe. nie ma mowy zeby ktrorys sie pomylił. mozna dla pewnosci zrobic bhcg.a u Ciebie nie było wytrysku wiec skad ciaza? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaprawo
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 11:10 pm Temat postu: |
|
|
nie martwiłabym się ciążą gdyby nie dziwne bóle podbrzusza i te "mulenia".... mam nadzieję,że mój organizm ię tylko wygrzebuję z tabletek..ehh...ja też się zdziwiłam jak uslyszałam historię o tyhc testach, ale to ja nie wiem co to musiałoby być...tym bardziej,że każdy robiłam innej firmy:) i zawsze była jedna piękna kreska:)
Dodano po 2 minutach:
ia testy wykonałam najpierw po 18 dniach potem, po 26 dniach i 31 dniach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 11:14 pm Temat postu: |
|
|
wiec mozesz byc spokojna ktorys napewno by wykrył hormon ciazy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaprawo
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 11:21 pm Temat postu: |
|
|