FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szejk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 10:11 pm Temat postu: Potrzeba pomocy w diagnozie !! |
|
|
Mam znaczny problem... Od dawna cierpię już na pewne dolegliwości. Zawsze był to kaszel, przyspieszone bicie serca, problemy z żołądkiem, zgaga, i duszności. Do tych objawów doszedł teraz uciążliwy ból gardła i nieświerzy oddech docierający z niego. Nie wiem czego to przyczyna, jestem po RTG pluc, i mam je w pelni zdrowe. Palę papierosy, nie ukrywam. Ale nie mam żadnych zmian. Serce tak samo zdrowe. Pojemność płuc w normie. Proszę o pomoc. Zaczyna mnie to martwić... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Przepraszam, ze się wtrącam w upodobania i przyzwyczajenia, ale ja bym jednak radziła przestać palić. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 3:06 pm Temat postu: pilot (cik) |
|
|
Cytat: | Zawsze był to kaszel, przyspieszone bicie serca, problemy z żołądkiem, zgaga, i duszności. Do tych objawów doszedł teraz uciążliwy ból gardła i nieświerzy oddech docierający z niego. |
Jestem wrogiem palenia, ale to tu nie ma nic do rzeczy.
Te wszystkie dolegliwości kojarzą mi się tylko z nim i gdybyś nawet nie wspomniał, że palisz, to bym cię o to podejrzewał.
Powinieneś rzucić nie ograniczyć te faje, bo widać ci nie służą.
Jesteś facetem więc powinno ci pójść z tym łatwiej.
Nie będę pisał ci o raku i innych bzdurach , sam ocen co ci te szlugi dają?
Zgaga i dolegliwości żołądkowe mogą wynikać z niewłaściwej diety lub problemów wątrobowych.
Co do RTG, to jak gdzieś wspomniałem, to jak będzie już coś widać, to może być za późno.........
Badanie badaniu nie równe, gdyby ci zrobiona badanie na przydatność do latania, to by ci dopiero szczęka opadła. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|