Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anomus
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2012 11:54 am Temat postu: POTRZEBNY kręgarz zakonnik |
|
|
Witam,
Poszukuje dobrego, doświadczonego kręgarza (region Polski jest nie ważny), najlepiej by był to jakiś mnich, zakonnik dlaczego? Gdyż byłem już u kilku dziesięciu pseudo kręgarzy, którzy biorą pieniądze i nic poza tym. Wydałem juz mnóstwo pieniędzy i jest coraz gorzej.
Bardzo proszę o pomoc, gdyż cierpię strasznie i już mam dość... Jestem ze Śląska.
Dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anomus
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2012 10:33 am Temat postu: |
|
|
Witam
Czy ktoś może mi pomoc ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RomanaM
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 2:21 pm Temat postu: dobry chiropraktyk |
|
|
Dzień dobry,
W Poznaniu jest dobry chiropraktyk. Chiropraktyk to specjalista zajmujący się "nastawaniem" kręgów, mający wykształcenie medyczne i udokumentowane kwalifikacje. natomiast kręgarz to przeważnie samouk, taki "znachor", bez przygotowania medycznego. Być może dlatego, jeśli korzystałeś z usług zwykłych kręgarzy, leczenie nie pomogło.
Serdecznie polecam Ci klinikę Kręg-Clinic w Poznaniu, i chiropraktyka Mariusza posłusznego. Przyjeżdżają tam ludzie z całej Polski. Leczyłam się tam niedawno - pomógł mi z rwą kulszową z która męczyłam się 4 lat, bezskutecznie odwiedzając wielu lekarzy. Słyszałam też o nim wiele pozytywnych opinii, podobno to specjalista od przypadków "beznadziejnych". Myslę że powinieneś się tam wybrać. Pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anadiya
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2013 3:59 pm Temat postu: ... |
|
|
Idź do jakiegoś certyfikowanego chiropraktyka, a nie wydajesz pieniążki na jakiś znachorów! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Woojtek78
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2013 6:27 pm Temat postu: Re: ... |
|
|
Anadiya napisał: | Idź do jakiegoś certyfikowanego chiropraktyka, a nie wydajesz pieniążki na jakiś znachorów! |
Dokładnie. Nie ma sensu współpracować z ludźmi, którzy praktykują na Twoim zdrowiu. Nie ufaj znachorom bo są to niewykwalifikowane osoby i często oszuści. Nawet nie często. To plaga! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Woojtek78
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 10:58 am Temat postu: I jak poszukiwania? |
|
|
I jak idą poszukiwania? Ruszyło się coś w tej kwestii? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamil_Kaminski
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 10:18 pm Temat postu: |
|
|
masakra... a wiecie, że jest taki zawód jak fizjoterapeuta? Ma normalne studia 3 lic, 2mgr i są nawet doktoranckie.
Jak można się leczyć u jakiś znachorów???? Tak jakbyście kupili nowego merca i pojechali do mechanika, któremu ojciec pokazywał jak się malucha naprawia... Gratulacje...
Co kto lubi... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mariasam
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 9:23 am Temat postu: |
|
|
Najbardziej mnie zaskoczyła cena no 39 zł za fajną opaskę z grawerką to mało moim zdaniem, wiem też że jak większe zamówienie to można dostać zniżkę więc jak coś zamawiajcie grupowo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|