Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Powiększone nasieniowody?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sebo092

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 11:04 pm    Temat postu: Powiększone nasieniowody? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem. Polega on na tym, że poprzez mosznę widać "przewody" i chyba są to nasieniowody ale nie powinny być one tak widoczne, a najlepiej wszystko widać w wodzie. Dawniej, jakieś 3 lata temu byłem u urologa i powiedział, że zbiera się tam jais płyn i potrzebny bedzie zabieg, ale pozniej stwierdzil że samo się to cofnie. Dzisiaj wracając do domu miałem okropny ból prawego jadra, nasieniowód był bardzo pogrubiony, dopiero gdy wszedlem do wanny wszystko wrocilo do normy, ale gdy z niej wyszedlem nasieniowód znow się powiększyl, ale nie juz tak bardzo jak na poczatku.
Co to moze byyc? Pomozcie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 4:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nikt nie wie co to moze bycc?? Napiiiszcie jak wiedzie co to moze byc....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1