Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Powiększone wezly i zaczerwieniony zoledz, bol nog

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
witekp123

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 10, 2011 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Kilka tyg. temu uprawialem sex równiez bez zabezpieczenia to byl chyba 13 wrzesnia..a 3 pażdziernika mialem wypadek samochodowy mysle ze od tego wypadku moze troche wcześniej jestem strasznie oslabiony, bóle głowy, niedawno sie zaczely jakies 3-4dni temu lekkie bóle brzucha i nieraz czuje dziwny lekki ból w szyi(wezły chłonne).A wiec mam pytanie czy to moze byc HIV gdzie objawy pokazuja sie od 2-4tyg czy moze opryszczka która słyszalem moze sie pojawic pod wpływem duzego stresu a ja taki mialem podczas wypadku czy moze inna choroba?Dzieki za odp.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2