Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 11:43 pm Temat postu: |
|
|
soczyste_jabłuszko napisał: | Przepraszam.... Muszę przyznać, że wiadomość od moderatora jest mocna... Bez komentarza |
jest jaka powinna byc...ile mozna sie cackać? bez przesady...zanim cos napiszesz to PROSZE przwczytac 10 razy regulamin i nie łamac jego oke? no mam nadzieje ze jasne wszystko.
ps- ja nie jestem taka zła- na jaka wygladam ale nie lubie bałaganu i nie przestrzegania zasad... oOOO _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kaarolusiaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 9:29 am Temat postu: Prezent dla przyjaciółki! |
|
|
Moja przyjaciółka kończy 16 lat. Bardzo chce zrobić jej w prezencie prezentacje multimedialną z naszymi zdjęciami, ale mam pewien problem. Chodzi o muzykę.
Bardzo proszę o pomoc. Przyjaciółka słucha rapu i potrzebuje piosenek, które będą pasowały do tego prezentu.
Proszę pomóżcie
Z góry dzięki
Dział kosmetyki i uroda to chyba nie jest właściwe miejsce na umieszczanie tego typu postów.
Temat przenosze w odpowiednie miejsce.\
mala_mi
temat przenosze w odp. miejsce. Jednak tutaj juz jest taki temat wiec nie robmy smietnika Mi pardon ---edit by Wind_of_hope---
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 8:55 pm Temat postu: |
|
|
na rapie to ja się nie znam, ale jak wpiszesz w google: ranking piosenek rap, to może coś Ci ciekawego wyskoczy _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Moras
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2018 10:43 am Temat postu: |
|
|
Dobrze może się również sprawdzić szampan Polecam zajrzeć na stronę http://dom-szampana.pl/, gdzie można poczytać o szampanach i wybrać taki, który sprawdzi się w danym przypadku najlepiej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agus1234
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2019 10:13 am Temat postu: |
|
|
Hejka, może znajdziesz jej jakiś ciekawy kosmetyk, taki z wyższej półki ? Wiem, że na https://jejustore.pl masz ciekawy wybór rzeczy takich, których raczej nie widuje sie w sklepach wiec myśle ze coś się nada |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kkatarzynka
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2019 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nie mam pomysłu na żaden konkretny prezent, to zazwyczaj kupuję perfumy. Jest to rzecz z której każda kobieta się ucieszy, a jeśli kupuje się je dla kogoś bliskiego, to jest duża szansa, że wstrzelimy się z zapachem w dziesiątkę. Zerknij do sklepu https://perfumy.pl/pol_m_Perfumy-damskie-151.html ciagle mają jakieś promocje, może uda Ci się kupić perfumy w dobrej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
swetty
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2019 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Myślę że przyjaciółki to doskonale wiedzą co by druga chciała dostać dlatego do dzieła. A do tego co to będzie, to myślę że obowiązkowo powinno się doczepić balon lub girland żeby było weselej no i też by przyjemniej drugiej osobie. Sama wiem jakie to fajne uczucie, dlatego polecam zajrzeć https://godanparty.pl bo oni mają właśnie takie różne ciekawe rzeczy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zielona90
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rabarbarka
|
Wysłany: Pią Kwi 26, 2019 1:43 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli koleżanka się nie obrazi o kosmetyki (trudno mi to pojąć, ale są osoby, które nie lubią dostawać tego typu prezentów, bo odbierają je jako jakieś niemiłe sugestie) to moim zdaniem dobry jest miks kosmetyków. Ja np. ostatnio kupiłam swojej przyjaciółce kosmetyki do nóg i stóp, bo wiem, że nie może sobie poradzić z kilkoma problemami i stąd właśnie taka tematyka. Kupiłam jej maskę peelingującą, krem rozgrzewający https://shefoot.pl/pl/produkty-konsumenckie/krem-rozgrzewajacy-zimowa-pielegnacja/ (ona całym rokiem na chłodne stopy, więc myślę, że wykorzysta go nawet teraz), do tego tarka, peeling i lakier do paznokci, bo pomalowane paznokcie muszą być. I akurat ona była bardzo zadowolona z takiego prezentu, więc wiem, że trafiłam i z pewnością co jakiś czas wykorzystuje te rzeczy w swoim domowym spa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rezolutna_dziewczynka
|
Wysłany: Pon Cze 17, 2019 12:00 pm Temat postu: |
|
|
Mojej kupiłam lokosuszarkę babyliss as 545e, ma krótkie włosy ale z tendencją do ochlapywania a jak ich nie ułoży to wyglądają bardzo mizernie. Lokosuszarką ładnie odbija je od nasady, dużo ładniej się prezentują i też wiem że używanie tego sprzętu jest proste i przyjemne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|